Quest ablak ( kép )

Indította whiteworld, 2016-12-31, 09:11:56

Szép napot. Abban kérném a segítségeteket merre kellene a quest szöveget állítani, hogy rendesen jelenítse meg a képnél.

Jelenleg így jeleníti meg  :(
Nézegettem kliensben de nem igazán jöttem rá sajnos. Előre is köszönöm a segítséget.

2016-12-31, 09:22:48 #1 Utolsó szerkesztés: 2016-12-31, 09:36:26 Szerző: fabtam11
a) pár üres sor a questbe
b)P3NG3R-t kérdezd arról h a pozíciós questfunkció hogy van a kép lekérésénél

Nekem amekkora a kép a szöveget oda igazitja, nem lehet ,hogy kicsit nagyobb a kép, csak a szele atlatszo? Mert akkor oda igazitja a szoveget
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.

2016-12-31, 14:50:18 #3 Utolsó szerkesztés: 2016-12-31, 17:18:34 Szerző: fabtam11
say_size(40,30)
setbgimage("level_bg.tga")
mellesleg külön questfunkció kell ehhez, szal azér írtam h kérdezd P3NG3R-t... o.O

Ahogy elnézem, ezek szerint kliensben nem lehet állítani a szövegen, vagyis én nem találtam megoldást és a válaszokat elnézve más sem tudja a kérdésemre a választ. Azért még nyitva hagyom a témát talán valaki mégis tud segíteni.

uiquest lesz az, abba van minden szar

Az uiquest.py nézegettem én is de nem igazán találom a szöveg megjelenítést  >:(

ám mért nem kérdezünk meg vmi questest h ő hogy csinálná meg?

Nem minden az uiquestben van sok minden-t a uicommon határozz meg :

az is igaz, de pontosan idézd, h melyik részre utalnál.  :P

uiquest.py

Ebben a részben kellene a számokat variálni:

def OnUpdate(self):   
        if self.skin == self.SKIN_CINEMA:
            event.UpdateEventSet(self.descIndex, 50, -(wndMgr.GetScreenHeight() - 44))

# AUTO_RESIZE_BOARD
        elif self.skin == 3:           
            if self.board:
                event.UpdateEventSet(self.descIndex, self.board.GetGlobalPosition()[0]+20+self.sx, -self.board.GetGlobalPosition()[1]-20-self.sy)
                event.SetEventSetWidth(self.descIndex, self.board.GetWidth()-40)
        elif self.skin:           
            if self.board:
                event.UpdateEventSet(self.descIndex, self.board.GetGlobalPosition()[0]+20, -self.board.GetGlobalPosition()[1]-20)
                event.SetEventSetWidth(self.descIndex, self.board.GetWidth()-40)