Kérdés?!

Indította sadashd, 2016-12-11, 01:44:46

Üdv!
Szerintetek jól néz ki ez a weboldal?
Nekem tetszik, csak kicsit fura az ízlésem.

Túl egyhangú, egyszínű, túl sötét egy ilyen játékhoz, nekem a metinről inkább a világos színek jutnak eszembe. A szöveg betűtípusa túl gyermeteg, csicsás, én valami letisztultabbat választanék. A logó betűtípusát szintén az előzőekkel írnám le, hozzátéve azt, hogy túl gömbölyű az egész, egy harci játékról van szó, nekem egy élesebb betűtípus jut eszembe, a jelenlegi inkább egy Barbie babaházra emlékeztet.
Magával az elrendezéssel szerintem túl sok probléma nincs, kicsi, kompakt, egyszerű, a megvalósítás viszont szerintem rossz.

[spoiler]Miféle jog van fenntartva?! ::) ;D[/spoiler]

Osztom hefönt :)

Mint ha csak Heaven ps munkáját látnám. ::)

Há' nem tudom nekem ez nem tecccik má' bocs, Hevön-re ne hallgass úgy is csak arra hajt, hogy minuszt kapjon.
Világos színek mi? :o  (pfejjjj SEMMIT nem csinálunk világosra mert Stepi-nek kiég a szeme jegyezd meg!4fournégynéty)

Amúgy most hogy drága Hefön barátom megkapta a rektet, a világos színes f*szságán kívül mindenbe igaza van.

Hát barátom ezt bárki meg tudja csinálni. A gyenge domborítások szörnyen amatőrré teszik, a betűtípusok még magához az alap dizájnhoz se illenek, a gomboknak nincs gomb hatásuk, több szöveg is rosszul van pozicionálva, nem lehet megkülönböztetni, hogy most mi akar kattintható lenni meg mi nem. A Főoldal felirat csodálatos. Nem veszik észre az emberek, hogy a betűkészlet nem tartalmaz Ő betűt? Vagy úgy gondolják, hogy a sok hülye úgy se veszi észre? De igen sajnos és az az egész amatőrségére rádob még egy pár tonnát. Valószínűleg azért tetszik neked mert te csináltad ezért érdemesebb lett volna odaírni, hogy ez a te munkád. LEGELSŐ próbálkozásnak jó úgy nincs vele semmi baj de ahogy elnézem még bőven kell gyakorolni, hogy valaki azt mondja rá, hogy "wow nekem is tetszik". Régen én is csináltam ilyeneket és a mamám mondta mindig, hogy jaj de szép lett kisfiam közbe meg bárki másnak megmutattam mind azt mondta, hogy égessem el a gépemet. Tehát, GYAKOROLNI KELL NAGYON SOKAT és akkor bátorkodhatsz ide kitenni. Visszatérve a hiányos Ő betűhöz. HA nincs a betűkészletbe, akkor alakíts át egy ö betűt HA nagyon nagyon kell az a betűtípus. Ennél nem érte volna meg, mert ide nem az kell.