2008-as évekbeli szerver

Indította 1000minus7, 2016-11-11, 19:28:02

hello

van manapság olyan szerver ami olyan mint ami 2007/2008-ban volt?
99lv,max. 75ös fegyver,max. 70es vért..
nem nagyon találtam olyat amin játszanak is

Lenne ilyen szerver, csak a game fájl és db technológiája már nem elég modern a mai védelmek nem hasznosíthatóak benne.

Lelőnék a szervert, vagy bug kihasználással is tönkretennék.

nem igazán értek a dologhoz, de a mai technológiával nem lehetne összerakni egy ilyen szervert?:o

Azt sejtettem hogy lehet, csak úgy jött le az első válaszból, mintha nem lehetne :D
Amit linkeltél, azt már láttam, csak ugye nagyon kevesen vannak rajta :/
Nemrég nyílt egy ilyen német szerver, amin meglepően sokan voltak nyitásnál, csak hát magyar szerveren tényleg jobb lenne játszani és szerintem is biztos van rá igény..

Én az eredeti szerverfájlra gondoltam, hogy nehéz lenne azzal kivitelezni. Instant SF by Raven féle szerverfájlra.

r404-es game fájl van benne és 2007-es db fájl. Én is gondolkodtam egy ilyen szerveren, csak lehet kevesen lennének rá, hiszen az oldschool szervert is megunják egy páran.

Nem kell nagy csupaszítás, inkább a kliens oldalt kell kicsit pucolni, a sok patch fájlt kitörölni, kicsit rendszerezni a dolgokat, vagy leszedni a Metin35 klienset, amit csak le kell magyarosítani.
Régi kliensek:  WeThePeople, Multi kliens 1.4 by Tremon

Voltaképpen megoldható 40k-val is, csak akkor csupaszítasz főként kliensben. ;)

Nos, mi például sokat gondolkodtunk most azon, hogy milyen Szerverre harapnának most a legjobban a Játékosok, milyen érdekelné Őket a legjobban. Az egészen felújított, gyökeresen megváltoztatott Szerveren át a Régebbi arculatának a Játékhoz is visszanyúltunk, ami a terveket illette. Kivitelezni tudnánk azt, hogy a Védelemmel  és különféle Bugokkal kapcs. ne legyen komolyabb gond, a kérdés inkább az, hogy megéri-e időt ölni bele és lesznek-e Játékosok, akik terveznek is maradni hosszútávon.

Szép és jó dolog 2008-as élményekre visszanyúlni, épp látom egy szerver már van próbálkozásnak, de azzal, hogy kosztümöket tettek bele, meg peteket, azzal semmi köze a 2008-as élményhez. Az a baj, ezzel a "visszanyúlás" dologgal, hogy hiába nyúlnak vissza, ha mégis elindulnak egy fejlesztés felé, mert másképp ráunnak a játékosok.

Lehet olyan szervert építeni a mai kereteken belül, amiben nincsen mindenféle rendszer. Én sem igazán díjazom ezt a sok rendszert, mert először is játékélmény kellene.

Adott a lehetőség pályák készítéséhez, quest íráshoz (ehhez már régóta), kliens design, modellezéshez (szörnyek, npc-k, objectek (publik cuccokból is), DE ami a Metin2 keretein belül belefér, gondolok itt a rippelt cuccokról, azok nem illenek ide. Ennek a játéknak van egy kelet-ázsiai stílusa amibe belefér néhány szörny szülött és e szerint kellene az épületeket is alakítani, és a hangulata megvan.