Web

Indította viktorde, 2016-11-09, 07:43:17

Web
2016-11-09, 07:43:17 Utolsó szerkesztés: 2016-11-09, 07:55:51 Szerző: viktorde
Sziasztok valaki tudna küldeni nekem metin2hőz weboldalakat magyart ha lehetne. Köszönöm elöre

Tudtam h valaki eszt fogja comini :D

Azt az önállótlan k*rva istenit. :D

Hat én eszt nemtutam h hungary forumon ilyenek is vannak :D :'( :'(

Hát eszt én se tutam!!4??,

Szerittem scak idejöt és aszt se tugya mi asz a html ,de agyunk mindnet a szájába.

2016-11-09, 22:39:21 #9 Utolsó szerkesztés: 2016-11-09, 22:41:50 Szerző: Heaven™
Idézetet írta: Csedwik Dátum 2016-11-09, 20:31:28
Szerittem scak idejöt és aszt se tugya mi asz a html ,de agyunk mindnet a szájába.

idejödt*, hTmL*, agylyunk*, szályába*
enye benye irní túdní kéne?!?!?!?!?!??!?!!!!!!!!!!!?!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!

Bájdövéj mi a f*sznak neked MAGYAR nyelvű weboldal, mikor láthatólag te is igen-igen tördeled-szaggatod a magyartot? EZÉ' TART OTT A MAGYAR COMMUNITY AHUN'!

THymeánál kérelmezni fogom, hogy a regisztrációnál IQ tesztet kelljen végezni :'( Csak attól félek, marad vagy 5 fórumozó összvissz. ha nem kevesebb.

Heaven, Jó reggelt!
THymeánál kérelmezni fogom, hogy a regisztrációnál IQ tesztet kelljen végezni :'( Csak attól félek, marad vagy 5 fórumozó összvissz. ha nem kevesebb.

Szerintem se  te se én nem akarjuk ezt :D
Nem áll nekem jól a  paróka! ;D ;D
"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."

Jogos, talán igazad van. ;D Viszont azért az elismerendő, hogy a srác fizikai fájdalmat tud okozni nekem a helyesírásával. :D

CSÖND zsiráf  >:(

itt az első találat.. besz*rás pár ember..
Tanuld meg a játékszabályokat, aztán már csak játszanod kell - persze mindenkinél jobban.

+-t kérnék