Tárgy összerakás probléma

Indította ddani700, 2016-11-02, 18:53:52

Sziasztok!

a flag -ot át állítottam 4 re ezeknél a tárgyaknál hogy 200 ig lehessen össze rakni:

Átváltozás könyv
Haladó átváltozás könyv
Profi átváltozás könyv
Készség könyv "50300"
Sun-zi harcművészet
Wu-zi harcművészet
WeiLiao-zi harcművészet
Bányászati könyv
Combo könyvek
stb.

Az lenni a gond hogy ha össze van rakva akkor elnyomja mindent egyszerre és egynek számít, hogy lehetne hogy ne nyomja el ??
hanem egyesével?
Másik számra kell át írni ha igen mennyire ???

Én ezt nem nagyon értem ezt hol kell át írni hol találom meg?

franzi sf használok de a char_item.cpp -t hol találom meg? Ehhez nem nagyon értek de jó lenne megoldani .

Sehol nem találod meg. Használd azt amit Feco írt.

Azt valahogy a questet át lehet alakítani?

Csak annyi kell hogy a összerakja meg egyesével lehessen nyomkodni nem kell bele más azt kitudjátok szedni ?
nem kell bele az ördögűző meg a konci meg az idő rész.

2016-11-03, 15:35:15 #9 Utolsó szerkesztés: 2016-11-03, 15:38:41 Szerző: bakura1998
Hát de az direkt úgy van megcsinálva kérlek, mindenre gondolt Feco és úgy írta meg.
De amúgy Franziba csak a questet tudod berakni, hisz ez a megoldás amit leírt Feco az 34k-ra lett csinálva.
Ugyebár, ha már megcsináltad az egyberakhatóságot és ezen az ID-n vannak a könyvek (aminek a valószínűsége 99%) akkor berakod a questet és elv megy a cucc ::)

Ha pedig nem ezen az ID-n vannak a könyvek amiket megtalálsz a questben akkor szépen átírod őket 8)
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.

2017-05-17, 20:59:01 #10 Utolsó szerkesztés: 2017-05-17, 21:38:56 Szerző: ddani700
Hello! régen aztán nem használtam ezt a módszert (2016.. :D) viszont most beraktam és ez jött ki:
Csatoltam a képet és a questet!
Ez megoldva!

Viszont nem működik a quest.. ha leadolok 200db -ot ott a 200db és rá kattintok mindent elveszi ezt hogy lehetne megoldani?? Elvileg ez a quest arra lenne jó hogy ne vegye -el az összeset csak 1db -ot.