Kis ízelítő az új fejlesztésekből.?!.

Indította Octara, 2016-07-05, 01:15:48

Sziasztok!

Mondhatni, már nem igazán vagyok otthon a metin2 világában.. Alig-alig vagyok képbe a mostani fejlesztésekkel, és egyebekkel.

Imént nézelődtem a metin2 wikijén és szemem sarkából észrevettem a youtube logót, és hát kíváncsiságból felkerestem, hogy ott aktívak-e egyáltalán, és hát az alábbi videjót pillantottam meg, melyet közel egy hónapja töltöttek fel.
[miért nincs yútyúb bb kód?]https://www.youtube.com/watch?v=oEdoiBQ_B1U[/miért nincs yútyúb bb kód?]

Számomra kicsit vicces felhozatal, nem nyerte el tetszésemet..  ;D (Bár ha nem ilyen gagyi videó lenne, akkor talán más lenne a véleményem..)
Ne öljetek meg, de olyan mintha a lolt vélném felfedezni benne (nem tudom miért, ne kérdezzétekxd). (Lolon pár napot játszottam csak.)

Ui: Kinek mi a véleménye a videóban látottakról? Illetve egyéb hozzáfűznivalója akad-e a témával kapcsolatban?

De milyen videóval kellene előállni?

Szerintem tök korrekt. Midenki felfogja mit tartalmaz a frissítés és nem egy ultramega animált videóban van bemutatva, hanem a játék eredeti grafikájával.

A játék típusa MMORPG, erre csak az utóbbi években kezdtek el hangsúlyt fektetni, hogy csoportosan kelljen egy-egy raid-et vinni és ne egyedül. Ez megint csak arra fekteti a hangsúlyt, illetve a céhek már-már porosodó semmi értelmét fellendítő fejlesztés. A videó meg direkt lett így összevágva, hisz a gayef soha nem tálalt semmiről idő előtt teljes tányért, ha érted, hogy értem.