Sziasztok, aki ért surához, segitsen:D de aki tényleg ért

Indította adrian300, 2016-04-24, 23:54:13

Na sziasztok, szóval aki tényleg ért surához, és surázik az válaszoljon nekem...

DDMT2 ben, waron, meg ugy mindenhol egyben mi a legjobb BM V WP? Csak waros szettem van, rúna kardal illetve ébenfa fülbevalóval.. sámánok ellen erősebbnek érzem magam, és ha kioltanak langlelke megmarad ami jo de ha wpt kioltják neki se penge se deffes skilek nem maradnak szval olyankor ennyi erővel az is fos... nos akkor ébenfülivel és runakardal mi a legjobb? DE ha annyira bm jobb váltok sárkányfogra és akkor javasoljatok 1fülit h bmnek mi a jo... BM V WP? WAR + KEKEK OLESERE!

Én átlagba mindig Nindzsa karakterrel játszódtam, viszont tapasztalat alapján szerintem a BM sura erősebbnek bizonyul PvP esetén.. a WP meg ideális farmolásra.

Idézetet írta: Ðarre™ Dátum 2016-04-25, 09:53:51
Én átlagba mindig Nindzsa karakterrel játszódtam, viszont tapasztalat alapján szerintem a BM sura erősebbnek bizonyul PvP esetén.. a WP meg ideális farmolásra.
Eggyet értek! A WP sura inkább a formálosára jó és a BM pedig a pvp re.

Idézetet írta: xxxczoszkexxx Dátum 2016-08-02, 01:16:38
Idézetet írta: Ðarre™ Dátum 2016-04-25, 09:53:51
Eggyet értek! A WP sura inkább a formálosára jó és a BM pedig a pvp re.

Privát szerver válogatja ezt a témát, ha úgy nézzük. Én mindig WP voltam, és ha olyan a szerver körülményei, akkor erősebb lehet a BM-től. Itt nem a bugokra gondolok, hanem a tárgyakban lévő bónuszokra, harmatokra, képességekre.