Telefon&~

Indította Deadly2000, 2016-01-14, 22:58:54

Valamiért nem tudom felvenni a telefont .. nem működik olyankor a kijelző ez van ébresztőnél is ..
Samsung galaxy s4 mini ..
minden máskor működik ..

Nincs valami app zár vagy egy külön app a képernyő lezárására a telón ? .. mert nekem akkor csinálta amikor szedtem le egy képernyő zárat

nincs.. újra raktam akkor is

Ezért nem vettem samsung telefont. Amúgy is gagyik, még ha nincs bajuk is.

Frissítettél azóta rendszert?

Májne telifón:
[spoiler]
Lenovo P70-et vettem a fizetésemből, nem bántam meg. Android 4.4.4 OS, 8 mag 1,7Ghz/mag, 2GB RAM, 8GB belső memória, Akkuidő kiváló(3 nap minimum, de nekem ment egy hétig is), 13 mpx hátlapi - és 5mpx előlapi kamera. Frissíthetem 5.0-ás androidra is, csak nem teszem meg.[/spoiler]

Ára kb mennyi ?

82 279[/color][/size] Ft
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Èn 75-èrt hozzájutottam. De mellekeltek OTG kabelt, töltőt, kepernyofoliat (1 rajta + 1melle), headset-et.

Akkuidő miatt kiváló. Netezhetsz rajta, jatszhatsz órákat. Nem kell powerbankkal szaladgalni. ;)

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2016-01-15, 16:53:51
Èn 75-èrt hozzájutottam. De mellekeltek OTG kabelt, töltőt, kepernyofoliat (1 rajta + 1melle), headset-et.

Akkuidő miatt kiváló. Netezhetsz rajta, jatszhatsz órákat. Nem kell powerbankkal szaladgalni. ;)

Mondjuk az a 4000 mah eléggé komoly kapacitást nyújt, 1000-2500mah helyett ami a mai telefonokban van.

Figyelj, van 3200mhz -es telefon, az is lemerul, ha nyomkodod pár óra alatt. Mert 4k-s kijelző van. Az elviszi a fogyasztast.
Ugy sem kell neked telefonba 4k kijelző, filmet ugy is gepen nezel, ez csak menőzèsből lètezik.

Akkumulátor hiba is lehet, spanomnak is S4-e van, és a kijelzője vibrál/villog. Szervízben legalábbis állította a srác, hogy gyakori hiba a samsungoknál, ha az aksi "elöregszik".

Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2016-01-16, 00:45:19
Akkumulátor hiba is lehet, spanomnak is S4-e van, és a kijelzője vibrál/villog. Szervízben legalábbis állította a srác, hogy gyakori hiba a samsungoknál, ha az aksi "elöregszik".
Az enyém ki bír 2 napot is ,szóval nem hiszem ,hogy öreg , egyébként most 2 éves

Azt nem mondtam, hogy hamar le is merül.. ;)
Ha nem tudja átadni a megfelelő mennyiségű áramellátást, máris előjöhetnek kisebb-nagyobb gondok.
Javaslom vidd be szervízbe, mert te mást nem tudsz csinálni vele. Vagy várod a sültgalambot az égből, a csodát?

Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2016-01-16, 17:54:30
Azt nem mondtam, hogy hamar le is merül.. ;)
Ha nem tudja átadni a megfelelő mennyiségű áramellátást, máris előjöhetnek kisebb-nagyobb gondok.
Javaslom vidd be szervízbe, mert te mást nem tudsz csinálni vele. Vagy várod a sültgalambot az égből, a csodát?

Minden samsungnál ez volt ,de már jött rá frissítés :D

Régen én is szerettem a Samsung telefonokat. Csak olyanokat vettem, de mára már teljesen gyengék lettek. A gyenge alatt azt értem hamar hibásodnak, vagy alapból van velük valami.

Aki tartós telefont akar venni, az ne samsung-ot vegyen. Mondjuk telefont nem divatból kellene vásárolni, de sajnos ez folyik már a világba. Nekem nagyon bevált most a Lenovo telefon, valamint az Acer tablet. Asus-ra is mondják, hogy jók, de arról nincs tapasztalatom.