Windows 10 Pro ( Kiváncsiság ) Hibák !!!

Indította Illirea, 2015-12-11, 11:15:39

Sziasztok !!! ezt topot azért nyitom hogy ki deritsuk ti milyen hibákat észletettek a windows 10 serianál

Első hiba : Videó kártyám drivere mindig össze omlik
                 : nVidia ASUS GTX 980

Második hiba : Tálca valamiért meg fagy másodpercekre.

Személy szerint én windows 10 pro-t használom mivel 8.1 pro volt meg eredetibe és abból frissitetem le.

Kérem a kedves moderátorokat hogy topot ne töröljék.
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

Lehet más is okozhatja a te hibádat, vírus vagy valami, nem tudom.

Haverom feltette a Win10-et, 12GB rammal rendelkezik és fagyogatott neki. Pedig minden driver-t felrakott neki magától a Win10.

Én személy szerint nem próbáltam ki a win10-et, én beérem a win8.1 -el, amíg megy! ;)

2015-12-11, 11:58:40 #2 Utolsó szerkesztés: 2015-12-11, 12:01:16 Szerző: Illirea
Igazából ram fogyasztás nem rosszabb mint 8.1-pron :). És nekem nagyon tetszik személy szerint az új ki alakitás kicsit már untam a 8.1 pro-t :3 évek óta az volt pc-n fen :)

UI: Másodperces fagyáson kivül nagyon gyors vele pc. Sokal jobb a boot idő is ( SSD-mel) rendes forgó alaktrészes wincseszterel nem tudom menyi lenne boot idő

2015-12-11, 12:48:53 #3 Utolsó szerkesztés: 2015-12-11, 12:52:50 Szerző: TheSLZ
Nekem is összeomlik win10 alatt a videokártyám. :D Asus GT720
A cd-n kapott driverrel jó, de ha a win10 felfrissíti (magától!) akkor 5-30 percenként kifagy.

Akinek hasonló gondja van az ezzel a progival megtudja akadályozni hogy autómatikusan felfrissítse:
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930

Illirea, szerintem próbáld ki te is a cd-n kapottal, és ne webről leszedettel, mert nekem azzal is fagyott.

Idézetet írta: TheSLZ Dátum 2015-12-11, 12:48:53
Nekem is összeomlik win10 alatt a videokártyám. :D Asus GT720
A cd-n kapott driverrel jó, de ha a win10 felfrissíti (magától!) akkor 5-30 percenként kifagy.

Akinek hasonló gondja van az ezzel a progival megtudja akadályozni hogy autómatikusan felfrissítse:
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930

Illirea,szerintem próbáld ki te is a cd-n kapottal, és ne webről leszedettel, mert nekem azzal is fagyott.

Valószínű haveromnak is azért fagyott, nem a RAM miatt. Hát ez van... :D

Remélem ezt hibát azért orvosolni fogják mert elég idegesitő tudd leni mikor az ember dolgozik a gépel azt össze omlik a videó kártya. Rendben slz meg probálom én is. Anyi lehet h baj lesz h tesom szeret játszani a gépel és úgye az nVidia frissitések játék optimális futtatásért kell :D

Valamikor biztos megoldja az Nvidia/Asus a dolgot, de addig nem tudunk mást csinálni.

2015-12-11, 13:16:13 #7 Utolsó szerkesztés: 2015-12-11, 14:23:30 Szerző: Illirea
Asus szerintem az egyik legjobb márka :3 igy biztos gyorsan meg fogják oldani :3

Edit : Ami furcsa ha üresben van gép nincs baja a videó kártya szoftverel csak ha komolyabb használatott kap. És Akkor se mindig csinálja csak ha rá jön a hülyeség

Üresbe nekem sem volt, elmentem itthonról, úgy hagytam, hazajöttem és örültem h nem fagyott ki, elindítottam a chrome-ot, 3perc és ko :D

Furcsa egy hiba mit ne mondjak O.o Lassan fél éve kint van windows teszten de ezt nem veték észre O.o ?

Vannak olyan hibák, amik csak akkor jönnek ki, mikor kijött a rendszer. Hiába van teszt mód.
Windows 8-nál se tudták, hogy kapa lesz.

Nehéz ezeket összeegyeztetni, hiszen minden gyártóval kompatibilissé kell tenni a drivereket is. Ezzel követtek el nagy hibát.

[spoiler]
Haverommal épp beszélgettük, hogy mikor win8.1 kijött, mekkora balhé volt, hogy a csávó ált a projektor előtt, és mutatta, hogy win8-at összeköti táblagéppel, és lefagyott a táblagép a kezébe. :D
Bement a háttérbe, és kért egy másikat. :D[/spoiler]

ufff az csúnya lehetett :3. Reméljük azért windows 10 ilyen hibát nem fog provokálni :3

én nem tapasztaltam, még ilyen hibát. (szerencse? vagy csak a bűnös élet van velem?)

Megyek tovább kakaót inni.

~Kinder maffia
ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.

Nekem nincs problémám a win10 pro-val.
Egy hibát sem tapasztaltam...

BIN: Crytopp 7.0, Boost 1.67, libjpeg 9c, lz4 1.8.2, cython, DevIL 1.8.0, granny 2.11, VS 2017 - c++17, directx9 (bugmentes) - Kész!

Idézetet írta: gterx Dátum 2015-12-11, 15:03:51
én nem tapasztaltam, még ilyen hibát. (szerencse? vagy csak a bűnös élet van velem?)

Megyek tovább kakaót inni.

~Kinder maffia

Windóznáci  >:(

WinXP for a life.... damn that life has been ended.
So Win7 for a life, forever and ever. 8) :D

Csak erős idegzetűeknek!!!:
[spoiler]Mondom dicsak.[spoiler]Nem értel?[spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]

PÉENGÉ BASZOD, PÉENGÉ :<

Mod pls töröld !!! látom normális kommeteket nem tudtok alá írni így felesleges a top. Tisztelet a kivételnek !!!