Telefon hiba sos

Indította Margareta, 2015-09-14, 20:47:30

Sziasztok ma vettem használtan egy lg p990-es telot, hibátlan volt televolt felesleges appal igy csináltam egy gyári vissza állítást , azota nem enged semmit letolteni kapok egy hiba üzit

Lefordiva kb ez

nem sikerült a bejelentkezés , ha ez egy goolge Apps-fiók erősítenie csevegő szolgáltatás engedélyezve van erre a számlára

Mi lehet a hiba?

Írd le a pontos hibát kérlek. angolul.

Google Talk failed to login if this is a goolge apps account confirm that  chat service is enabled  for this account

2015-09-14, 20:51:57 #3 Utolsó szerkesztés: 2015-09-14, 20:54:15 Szerző: Outsider100
Go to Settings->Apps->All and scroll down to Talk, then Uninstall Updates (if you loaded any), and then click Disable

Hopsz leírom magyarul is hátha ez segít: Beállítások - Alkalmazások - Összes  tekerj le a google talk-hoz frissítések eltávolítása- (ha töltöttél le) és tiltsd le

2015-09-14, 20:53:15 #4 Utolsó szerkesztés: 2015-09-14, 20:57:40 Szerző: Margareta
Magyarul létszives  ;D

Üzenet összefésülés: 2015-09-14, 20:57:40

Nincs ilyen h goole talk :(

Ne az alkalmazásokba keresd, inkább kisegítő lehetőségek

Sajnos még mindig nem jó itt egy kép

Ezt akkor adja ki amikor nem frissült le a jelenlegi verzióra a google play. Nekem ez akkor volt amikor hard reseteltem a telefonom, utána nem engedett semmit telepíteni, utána kapcsoltam, h nem frissítette még le a google play-t.

Tehát mit csináljak?

Tippem az , hogy [spoiler]nem tudom :D[/spoiler] kapcsold ki meg be a telefonod, és várj. Jobbat nem tudok mondani.

ezeken már túl vagyok :D

Akkor nincs tippem, nekem fel frissítette a google playt. Lehet nem támogatja az újabb google play az android 2.1-2t

Ha ingyen van és arra jársz kérdezz meg egy szakértőt, mert nincs tippem, nekem is ilyen volt (lg optimus f6, andoid 4.0) de utána felfrissült.

lol őskori verzio

Hogyan lehetne frissiteni?:D

Nem érdemes, mert a hardwert le fogod terhelni.

Akkor mit csináljak vele h le lehessen tölteni? :O

black market, ncore, mobogenie