(?) Laptop vétel (!)

Indította Couthbert, 2015-07-27, 21:08:23

2015-07-27, 21:08:23 Utolsó szerkesztés: 2015-07-27, 21:10:09 Szerző: Couthbert
Hali.

Ismerősünk tudna összerakatni egy laptopot nekem (hogy hogyan, előttem az kérdéses de nem ez a lényeg) - neki is így lett egy az előző hónapban - és érdekelne, hogy valaki tudna-e ennél jobbat ajánlani valamelyik online boltból.

Az övé ilyen lett: 130e forintból.
-i5
-6gb ram
-800gb hdd
-full hd kijelző (17")
-nvidia geforce 940m
-win 8.1
-2 év garancia

Eddig még csak a Mortal Kombat X-et és a PES2015-öt próbáltuk rajta, de mind a kettő ment normális grafikán rajta rendesen.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy a fent említett 130.000 forintból ezt megérné-e nekem, vagy van ennél jobb ajánlat valamelyik bolt kínálatában?

Most megyek egyetemre és jó lenne, ha kibírná a következő 3-4 évet. Általános használatra + a maga módján játékra.

Szép idÅ'k voltak...

Megérné neked teljesen,bár ha nem ilyen GTA V-t akarsz játszani meg ehhez hasonló dolgokon full grafon 2 órát akkor jó lesz,de vigyázz!
Laptop nem játékra van,ezt sok helyen el is mondják. proci ,ram,videókártya megfelelő garancia is jó 2 évig. Szerintem tökéletes 800gb hdd elég lesz :)
130 ezerért nem is annyira drága.:)

Ennyiért nagyon megéri , ha meg már nagyon elavul az évek során akkor is bírod netezésre használni mert nem olyan rossz ez a laptop :) Boltba ennél jobb ajánlatot nem kapsz , Ha a PESt viszi szerintem a fifa 15/16 is megy , aminek már nem kis gépigénye van :D