gépfejlesztés olcsón

Indította Vilmos, 2015-07-16, 19:23:21

Sziasztok, egy kérdéssel fordulok hozzátok , jelenleg nincs rossz gépem kivéve a processzoromat. Egy AMD Sempron x2 DualCore 2,5Ghz-m van , amit le kéne cserélnem minél olcsóbban egy jobbra.
Alaplapom: MSI 760GM-P23(FX)
Videó kártyám: Nvidia GT640 GDDR5 1GB

Szóval szeretnék a közeljövőben az újabb fifákkal játszani , jelenlegi procival lehetetlen akad mint a sz...

Fifa 16 minimum gép igénye (amd-t tekintve): AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620
Ajánlott: AMD FX-6350

Nem akarok 20-30 ezret kiadni egy prociért, vegyek használtan? nem tudom ... szóval mit csináljak? várnám az ötleteket...

Lényeg hogy ne AMD prociban gondolkozz, nem ér fel egy Intelessel véleményem szerint :)
használtan: eléggé necces ugyais az eladó akitől vennéd azt mondja jó meg minden és kifizeted mert elhiszed, aztán hazaviszed lehet bebukod mert nem jó, ezt úgy lenne érdemes ha tényleg használtban gondolkozol hogy kipróbálod s utána fizeted ki :) ha minden képen vásárolni akarsz akkor vannak online webshoppok vagy PC üzletek ahol tényleg új és nem olyan sok

Idézetet írta: Cella Dátum 2015-07-16, 23:19:53
Lényeg hogy ne AMD prociban gondolkozz

A lényeg, hogy csak procit akar cserélni, és az alaplap foglalata AMD-s procikat támogat, igaz?

Igen csak AMD :) de hogy mit meg hogy lesz még nem tudom :D lehet össze tipszmikszelek rá annyi lét  ;D  ;D

gt 640 el legujabb fifan? kerlek, minimum GTX

gt 640 serial szar. Rám multkor 780 4 gb -s GT akartak sozni de nem sikerült nekik maradtam gtx nél :)
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

Adjál rá pénzt, elmondom neked hogy a GT640 ddr5be lazán elviszi a fifá-t akkor meg mi a jó... nak vennék újat?
ennyire gép skorpió nem vagyok, pénz az pénz 40-50 ezer ft ból már nagyon sok mindent vehet az ember... érted?