Nem indul el a gép

Indította Edvinnyo, 2015-07-09, 12:29:12

Sziasztok!
Egy ilyen problémám van: https://www.youtube.com/watch?v=mQ5kweMCfFw

A hangját nem lehet hallani, de olyan, mintha folyamatosan újraindulna, viszont se biosz se semmi, nem is kap jelet a monitor, egyik napról a másikra kezdte ezt el csinálni.

Mi lehet a baja?

2015-07-09, 12:33:34 #1 Utolsó szerkesztés: 2015-07-09, 12:40:03 Szerző: TheSLZ
Szia

Nekem is volt ilyen, benyomtam felzúgott és semmi.
Szétszedtem teljesen, kifújtam matracfújóval aztán jó lett.
Valószínűleg a csatlakozások voltak rosszak a portól.
De az sincs kizárva hogy tönkrement valami nálad, pl a vinyó.

Nekem is volt, vinyó romlott el, de kép volt..

Xp töltögetése végén indult újra

Ki lett porolva, de semmi.

Nekem is volt ilyen, mikor a tápom megadta magát... elindult a gép de semmi kép nem volt csak zúgott a gépem, cseréltem tápot és már jó is volt :D

Nekem pár hete volt egy ilyen problémám, akkor nálam speciel videokártya döglött be..cseréltem és jó is lett.

Videobol nem derul ki semmi kulonosen.

Ez lehet alaplap, tap vagy processzor hiba is.
Meg kell nezni proci meleg-e!

1 vinyot, 0 ramot hagyj rajta, es minden egyebet koss ki az aram es szalagkabelek alol.

Mond el tapasztalaidat!

0 rammal nem fog elindulni a gép kedves Pisti95 (bár nem néztem hogy mi a hiba) de ram nélkül meg se próbálja elindítani a gépet. Mert nem fog elindulni! XD

Ezen a forumon annyi okos ember van...

Persze, nem fog elindulni, de pittyeg, ha nincs benne ram. :)

A temanyito azt mondja allando reset van, szoval valami zarlat okozhatja, amit egy hardver okozhat...

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2015-07-12, 13:09:12
Ezen a forumon annyi okos ember van...

Persze, nem fog elindulni, de pittyeg, ha nincs benne ram. :)

A temanyito azt mondja allando reset van, szoval valami zarlat okozhatja, amit egy hardver okozhat...

Az lehet, de attól még felesleges kb. ramok nem szoktak zárlatosak lenni, ha nem csapott be a villám meg stb. Akkor azok nem olyan könnyen romlanak el. Egyébként ha zárlat van, normális táppal el sem indul a gép.  (meg nyomod a bekapcsolót) és semmit sem csinál. Hogy érti hogy állandó? Bocsánat nem akarom az egészet el olvasni. Olyan hogy mindha kibe kapcsolgatnák folyton a gépet? Vagy olyan "állandó" ami néha néha resetelődik? Mert nem mind1! Ha az első, akkor valami zárlat van, ha második akkor ezek a hibák lehetnek: ram,táp,alaplap és operációs rendszer hiba. Kérdezőnek milyen tápja van?

Ugyan ezeket a hibakat soroltam en is.
Egyebkent OS hiba nem lehet, ha bios se jon be.  ::)

Nekem vokt olyan, hogy ram hutobordaja folyt, es nem kapcsolt be monitor. A tapnak semmi baja se volt.
Igaz, keves informaciot adott a temanyito, jobban szeretem gyakorlatban a gepszerelest, mint tanacsot adni...

Ram volt a ludas.

Köszönöm a segítséget! :)

Mi volt a baja a ramnak pontosan?:)
Csak érdekel.

Pisti: Mi az hogy a ram folyt?O.o mi folyik 1 ramból ?O.o mivel az alapból sziliciúmból van... mint a proci.

2015-07-13, 23:54:50 #13 Utolsó szerkesztés: 2015-07-14, 00:02:11 Szerző: -Apple-
IdézNekem vokt olyan, hogy ram hutobordaja folyt, es nem kapcsolt be monitor. A tapnak semmi baja se volt.
Igaz, keves informaciot adott a temanyito, jobban szeretem gyakorlatban a gepszerelest, mint tanacsot adni...

Mondjuk ígyis kell egy 660-as hőmérséklet neki :D (már ha alu)

SD Ram volt, es hutobordan lett egy lyuk. Magam sem ertem hogyan.
Van benne folyadek, ami a hutobordaban van. Lehet nem jol volt csatlakozva a ramom, de lenyegtelen.

Mondtam, hogy RAM hiba lesz. 8)