6-odik karakter Berserker !

Indította bnmmm1, 2015-07-06, 10:00:37

2015-07-06, 10:00:37 Utolsó szerkesztés: 2015-07-07, 00:21:08 Szerző: bnmmm1
Kinek hogy tetszik  az új 6-odik karakter Berserker ?

Szerencsére nekem is volt alkalmam a csapattal együtt dolgozni .
Amit tudok mondani a modellezőjük nagyon ügyes és hozzáértő ,természetesen minden tag szintúgy ügyes és érti a dolgát !
Kezdetben Magyar nyelv is tervben volt a Román,Angol,Német mellet,sajnos néhány nem várt probléma miatt  egyenlőre  erre még várni kel a közeljövőben.
Amit elárulhatok több karakter is lesz köztük példáúl az Elf karakter !
Új egyedi pályák, új dungeonok és még nagyon sok más új dologgal jönnek majd.
Nagyon nyitottak az új dolgokra és szinte vadásznak azokra az emberekre akik profin dolgoznak Metin2 valamely terén !

https://www.youtube.com/v/hfBcE812LEc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/v/_N-Wz1I9Syc

Nekem tetszik a modelle.
Pár vértje pedig nem, mert túl nagyok.

És kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Milyen lesz majd a karakter.
BIN: Crytopp 7.0, Boost 1.67, libjpeg 9c, lz4 1.8.2, cython, DevIL 1.8.0, granny 2.11, VS 2017 - c++17, directx9 (bugmentes) - Kész!

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nagy a vértek mérete, legalább nem az egyhangú színcserés f@szsággal lett megoldva, mint pl a többi kaszté. És ha már fejlődsz, akkor látszódjon, hogy neked jobb vérted van, mint a kisebbnek

A fegyvereknél ugyan így vagyok, tetszik, hogy egyre nagyobb és kidolgozottabb szintről-szintre.

tetszik de minek ennyi kaszt már omg?

Elég jó dolog ez hogy ennyi karaktert raknak bele.

Vegyük a wowot. Alapból nem volt benne ennyi karakter mint most. Majdnem minden Contentbe raktak egy új karaktert, amitől szinte teljesen új értelmet nyert a játék. És elég nagy sikere is van.:)

Egy kis sztori:

A WoW eredetileg amikor elindult még Béta verzióban, hatalmas bukásnak minősült. Elkezdték javítgatni, kitaláltak új storykat, raktak be új karaktereket (Dead Knight, Worgen, Goblin, Panda.). Mára minden idők legsikeresebb játékává nőtte ki magát. Pedig úgy indult hogy nagy bukás az egész.:)

Ugyan ez a helyzet a metinnel.. Jelenleg úgy áll az egész hogy nem valami fényes a jövője. Egyre kevesebb a játékos, meg a közönség is akit érdekel. Na de várjuk ki a végét.:D

De ez most így mi am? :]] ez majd 1 szerverbe fog belekerülni vagy mi? :O :DD elég sodrófaa am! ^^ grat :P

2015-07-07, 02:13:57 #7 Utolsó szerkesztés: 2015-07-07, 03:11:13 Szerző: Illirea
Nekem nagyon tetszik a lány karater :) remélem minél hamarabb ki lehet majd probálni :) By Vivi :)És sok sikert annak a csapatnak aki épp dolgozik rajta :)
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

42-es vért nagyon epic. :D
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

2015-08-17, 20:42:58 #9 Utolsó szerkesztés: 2015-09-01, 21:27:24 Szerző: 66Dragon99
6.karakter...érdekes mesélj még! keytonak meg elfje van,az nem berserker,de hát végre valami,ami közel áll egy pislogásos animációhoz...
https://www.youtube.com/watch?v=1sVqBtdgBAo

keressetek rá vagy a "skyforge берсерк" kifejezésre vagy arra,hogy "skyforge berserker"
vagy katt ide

Best Produksiyon vagy yakup.plt3 valószínűleg jó munkaerőt talált.
interesting

szal baromira nem ymir work munka,max skyforgeból rippelt dolgok tömkelege,a BestProduksiyon embere(i) által.
nincs megosztható adat