Windowsommal mi történhetett?

Indította raptor666, 2015-06-24, 14:40:17

Szóval körülbelül 3-4-5 napja még tökéletesen minden jól üzemelt a gépemen vannak ezek a programjaim amik mostanába bugosan működőnek... Olyan mintha vírust kaptam volna be viszont az nem lehet. Mert átnéztem mindent... Na szóval ezek a programok amik hibásan üzemelnek: Teamspeak 3, Firefox, Chrome, Filezilla

Programok tapasztalt hibái:

1. Teamspeak: fel megyek 1 szerverre ahol sok szoba van. és nem lehet lehúzni a csúszkát... csak pl görgővel vagy lefele nyíllal. Eddig jó volt.

2. Firefox-nál pl ha fent vagyok 1 weben tegyük fel mondjuk játékszerver bérlő oldalon (sok weben ki próbáltam) ahol ki kell választani pl a férőhelyet meg a fizetési periódust... tehát az a tulajdonképpen olyan mint a csúszka... csak ott nincs csúszka. (görgetősáv)
Ott nem lehet már kiválasztani... Mert bárhova kattintok az alapot hagyja bent... nyíllal viszont lehet mozogni benne. Chrome-val ott nincs baj.

3. Chrome-nál az a problémám hogy mikor kattintok ott felül ahol lehet váltani lapokat bezárja őket akkor is ha nem x-re megyek... xD

4. Filezilla: Az a problémám vele hogy eddig automatikusan fel töltötte azokat a fájlokat amiket rajta keresztül csak "modosítás miatt" töltött le. (olyankor temp-be szedi le és ha módosítottál benne valamit elmented vissza tölti automatikusan) De ezt már nem teszi meg...:/ meg nem lehet bele húzni fájlt... eddig lehetet.

Ezek mitől lehetnek? Nem hinném hogy vírusos a gépem mert én körbe néztem minden böngészőt a letöltés menüjét... vagy minek mondják de semmi nem lett leszedve filmeken kívül...

Mitől lehetnek ezek a problémák?

Amiket próbáltam: CCleaner,programok újratelepítése,töredezettség mentesítés,hdd kondicóját megnéztem. sajnos nincs nagyon időm újra tenni. Ezért ha nem szükséges nem raknám újra. Vírust nem tapasztalok a gépen. Mivel ha lenne futó vírus a gépen akkor a process-ban látni lehetne ;) (aki nem tudná az folyamatok) :D

Előre is köszönöm a helpet! Gyakorin is fel raktam sajnos ott nem tudtak mondani semmit. habár csak 1 ember írt. Hátha valaki már tapasztalt ilyet.

régen énis használtam ccleanert de inkább kerüld hivatalos fórumokon olvastam h windowsba tesz kárt helyette használd a windows beépítertt töredezettség mentesítőjét

Kedves Critter nem megbántani szeretnélek de azt is futtattam egyébként a cclearner-t csak ma használtam mert gondoltam hátha jó lesz tőle de semmi se változott.

"3. Chrome-nál az a problémám hogy mikor kattintok ott felül ahol lehet váltani lapokat bezárja őket akkor is ha nem x-re megyek... xD"

Idióta felvetés talán, de próbáld másik egérrel.
• A Chrome a fülön görgővel való kattintáskor produkál ilyet, nem lehet, hogy meghibásodott egér véletlenül görgővel (is) kattint, azért nem tudod húzogatni a scrollbar-t? Tegyél egy próbát.
• Esetleg ajánlok egy teljes vírusellenőrzést az ESET NOD32 vírusirtóval, amit a www.eset.hu oldalon tudsz letölteni.
• Ellenőrizd a számítógépeden az illesztőprogramokat és beépülő modulokat, hogy mindenből a legfrissebb verziót használod-e, sok baj szokott lenni a flash tartalommal például.
• Ha ezek nem válnának be, én nem látok más kiutat, mint a számítógép teljes újratelepítése.

Regards, Heaven.

Thx! :)
új egér meg oldotta minden problémát! :)