PayPal / epvp

Indította Pein, 2015-06-22, 15:18:14

2015-06-22, 15:18:14 Utolsó szerkesztés: 2015-06-22, 15:27:30 Szerző: Pein
Hali.
Ez alapján próbálnám beüzemelni a a paypales vásárlási lehetőséget a szerverhez:
http://www.elitepvpers.com/forum/dekaron-private-server/2005262-release-automatic-coin-delivery-paypal-ipn-payment-messages.html
Minden beállítás kész csupán ott akadtam el:
- click "Step 3: Customize advanced features
- click add advanced variables and add the following line to the text area with your path to the script

Rendesen beállítottam mindent, ez is megvan, de a sé-t akkor sem írja jóvá.
Teszt felhasználókkal tesztelném, mivel epvp-n azt mondták, hogy lehetséges csak annyi a baj, hogy ez valamiért nem müködik

2015-06-22, 16:24:33 #1 Utolsó szerkesztés: 2015-06-23, 01:06:44 Szerző: [VIP]Disco
Felesleges vergődni a PayPal fizetéssel, mert le fog tiltani a PayPal körülbelül egy hét után és még a pénzt sem fogod tudni utána kivenni egykönnyen, mert lefagyasztják.

Hm. Oké. De miért tilt le?
Más fizetési lehetőséget esetleg tudnál javasolni?

En tob szervernel is latam paypal fizetest es ha le tiltana a paypal a szamlajukat akk biztos ki vetek voln azt a fizetest de nem tetek
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Igen én is emiatt szerettem volna én is megcsinálni...

Idézetet írta: [VIP]Disco Dátum 2015-06-22, 16:24:33
Felesleges vergődni a PayPay fizetéssel, mert le fog tiltani a PayPal körülbelül egy hét után és még a pénzt sem fogod tudni utána kivenni egykönnyen, mert lefagyasztják.

Ezt miért mondod? Miért fagyasztanák már le?
Ha nem tudnál a paypalnál levonja az adót meg mindent automatikusan... stb...
Szóval ha van 1 automatikus fizető rendszered. Akkor mondjuk ha 1000Ft-ot fizetnek neked séért akkor a rendszerük abból csak kb 870Ft-ot ad.
Mert valami 120Ft-ot vagy mennyit von le...:D

https://www.paypal.com/ga/webapps/mpp/ua/acceptableuse-full
Akinek nem lenne világos:
Prohibited Activities
relate to transactions involving stolen goods including digital and virtual goods

Ez ugye a (nektek) leegyszerűsített szabály, ami kimondja hogy tiltott tevékenység lopott javakkal ideértve a digitális és virtuális javakkal való tranzakció!

Hát akkor más futó nagyobb metin2 szervereknél vagy más mmo valamint moba játékoknál ez nem tiltott? o.O
Igaz amit írsz, végig olvastam, de ez akkor is elég furcsa.

2015-06-22, 23:06:50 #8 Utolsó szerkesztés: 2015-06-22, 23:16:53 Szerző: raptor666
Nekem nem lopott scriptem van a webemhez... bár az nem is metin-el foglalkozik :) (ha erre vonatkozik az hogy valami lopott-e)

Idézmás mmo valamint moba játékoknál ez nem tiltott?

Gondolj bele, ha esetleg más játéknál letiltják, akkor a játék hivatalos készítői/forgalmazói tudnak írni üzenetet a Paypal-nak. Mivel te nem a Metin2 készítője vagy, sem a forgalmazója jogilag, hivatalosan, ezért te hiába írnál.
(De szerintem más játékok még a legelején beszélnek a Paypal embereivel a későbbi gondok elkerülése végett)

Donation-nek allitsad be es akkor nem lesz belole gondod :)
all failure is psychological other than death all failure is psychological

Mivel nekem is van bent paypal fizetés, nekem annyit kellett csinálni, h kivaltottam egy vallalkozoit (25.000ft diakkent, 50.000ft felnottkent) és ezzel 500.000ft beveteed lehet. Legalaisan, hiszen adozol
Utánna. A paypal nem adozik utannad hanem saját maganak vonja le a tranzakcios koltseget mint ahogyan a bank is. A metin pedig nem fog azzal foglalkozni ,hogy pereskedjen veled hiszen ez egy cég, a céget a pénz hajtja. Amig nem keresel annyit, a metin2-vel ,hogy külföldről megérje neki pereni, nem fog foglalkozni veled.

Hát nem tudom miről beszélsz Huzsi, nem értem vállalkozóit kiváltása nem kerül pénzbe -> énis az vagyok
500.000 ft bevételed lehet? hülyeség, évi 6 millióig adó mentes vagy, de ha 1x átléped, már áfás

/Zárójeles rész = Vállalkozói igazolvány kiválása ami pénzbe kerül de nem kötelező elem/

ezen kívül, Paypal nem tilt le, 1 éve használom, magánszemélyként, 2500 euronál bekéri az adataid, de akkor még simán ki tudod venni a pénzt, majd 3500nál tilt.

De elmondom, ha nyitsz egy számlát A banknál eléred a 2500 eurot, aztán lemondod a számlát, átmész B bank istmét, nyitsz egy számlát stb stb akkor az életbe nem fognak rádszálni, max a nav :D

http://netfizetes.info/

Rendelsz egy szolgáltatást, beállítod hogy paypal rendelési módot szeretnél, és letöltöd a feldolgozó phpt, beleírod az adatokat, és felrakod a tárhelydre.

A paypal fizetések utáni bevételed rögtön kifizetheted akár a saját számládra.

Szerk.: A feldolgozó phpval a sé jóváírás automatizálható, szóval teljesen automatikusan írja jóvá a megadott SÉ-t.