Szerverhez Fórum

Indította Vilmos, 2015-05-18, 09:52:35

2015-05-18, 09:52:35 Utolsó szerkesztés: 2015-05-18, 09:58:10 Szerző: Vilmos
Sziasztok! Sokatok nem ért hozzá vagy csak nem talál normális tárhelyet ahhoz hogy egy működő képes fórummal rendelkezzen szervere.

Nem kell mást tenned csak felmész a http://www.hostinger.hu/-ra ahol a Tárhelyekre kattintva tudsz regisztrálni egy ingyenes tárhelyet amelynek adatai a következők:

Lemezterület: 2GB
Adatforgalom 100GB
Weboldalak száma: Korlátlan! (tehát több weboldalt tudsz futtatni 1 regisztrációval).

Szerver információ:
Szerverhálózati sebesség: 10 mbps
Szerver RAM : 8GB
Szerver Processzor: Xeon E3-1230
Lemezmeghajtó :RAID-1
OP: Centos 6.2

Cpanel mindenhez jár természetesen.

Az ingyenes és a fizetős tárhely is nyújt egy nagyon nagy előnyt, egy automatikus telepítő-t. tehát ha te nem értesz az SMF vagy más fórum motor feltelepítéséhez használhatod ezt a funkciót, kérésed szerint  1-2 percen belül fel is rakják a kért motort. és onnantól a dizájn meló meg már a tied :)

2GB tárhely szerintem bőven elég , a hosting több orszákban működik, én teszteltem nekem semmi problémám NEM volt vele, NEM vagyok a hosting tulajdonosa , NEM jár nekem semmi haszon amiért ezt bemutattam nektek. Csupán szimpátiából mutattam ezt meg nektek mert sokatok nemért hozzá, és végre nem egy hulladék free tárhely mert 90%ban az összes az ami ingyenes.

Ha valamit nem értesz vagy segítség kell írj nyugodtan szívesen segítek