Újratelepítés

Indította Rammstein4ever, 2015-05-02, 12:02:24

Sziasztok! Pár hónapja telepítettem újra a számítógépem. Minden szép és jó volt de csinált a képen látható "F" meghajtót amivel nincs is gond mivel nem zavart. De most a gépem úgy döntött hogy bemondja az unalmasat és nem igen akar indulni semmi, gondoltam rakok egy windows 8-at de azt írja nem megfelelpő a gépem, utána letölöttem egy windows 7-et és hát aí képen látható hogy azt írja hogy nincs elég hely neki, szerintem elég kéne legyen, nem tudom mit kéne csináljak.Kép csatolmányban van. Remélem tudtok segíteni :)

Nem vagyok túl nagy számítógép szaki, de szerintem mivel a szabad hely kisebb mint a teljes hely, így le kell formázni.
Utána talán engedi.

Köszi a választ, de ebben nem vagyok biztos, mivel eddig akárhányszor újratelepítettem a gépem sosem kellett előtte formázni.

Utánaolvastam és az előttem szólónak igaza van: a Windows szeretné, ha egy szűz merevlemezre telepítenéd.
Mivel elég nagy a C:\-d ezért azt ajánlom, hogy válaszd ketté (csinálj partíciókat). A D:\-n legyenek a fájljaid, a C:\ legyen üres a Windows-nak. Később visszarakhatod a fájlokat a C:\-re ha nagyon zavar, hogy másik merevlemezen van.
T

Rendben, köszönöm választ akkor megpróbálom.