karakter törlés hiba (i)

Indította Illirea, 2015-03-23, 12:24:23

Karater törlési gondok merültek fel valaki tudja rá megoldást ? meg van adva karater törlési kód de még is aszt írja rá h nem törölheted  a karatered :/ navi tábla normálisan meg van irva player_deleted
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

Nincs lekorlátozva a db-n belül a conf.txt-ben?   
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Idézetet írta: Illirea Dátum 2015-03-23, 12:24:23
Karater törlési gondok merültek fel valaki tudja rá megoldást ? meg van adva karater törlési kód de még is aszt írja rá h nem törölheted  a karatered :/ navi tábla normálisan meg van irva player_deleted

Hogy érted hogy normálisan?
A player táblád van lemásolva rá teljesen?

Vagy esetleg levan korlátozva a karakter törlése.

Noszferat001

korlátozás szerintem nincs mert 1 es szintü karit sem enged törölni nem csak 105 öst :/ szal szeritem tábla gondja lehet :/

2015-03-23, 14:40:31 #4 Utolsó szerkesztés: 2015-03-24, 12:55:47 Szerző: [MOD]Rasen
PLAYER_DELETE_LEVEL_LIMIT = 70
PLAYER_DELETE_CHECK_SIMPLE = 1

ez van db conf.txt ben

gondolom level korlát 70 re van téve

Csináld ebben a sorrendben: Megnyitod a klienst, bejelentkezel, egyből a kari törlésre mész. Aztán, ha csak nem írtad el a kódot, nincs céhben vagy házas a karakter, és 70 alatti, akkor engednie kell. 
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Töröld ki a player_deleted táblázatot!

Duplázd le a player tábládat és adj neki player_deleted nevet. És abból törölj ki mindent.

Utána állítsad le a szervert, és tolj egy mysql restartot. (vagy szervergép reboot-ot)

És utána próbáld ki a karitörlést.

Noszferat001

Tökéletes köszönöm. Ment +. még anyit szeretnék kérdezni ha nem szeretém h korlátozon conf.txt akkor töröljem ki ? vagy írjam átt ami benne van h 70 röl 105 re ? h ne csak 70 ig engedlyen törölni hanem végig !

Írd át 106-ra. Az a biztos. Nem néztem még hogy használja-e a db rendesen.

Tökéletes és igen nagyon úgy tünik h hasznája ! ahogy átt írtam egyböl engedte törölni köszönöm válaszokat témát zárom