Csont Affect (m)

Indította Jeges, 2015-03-18, 14:48:07

2015-03-18, 14:48:07 Utolsó szerkesztés: 2015-03-18, 15:14:58 Szerző: Jeges
Sziasztok! Lenne egy kérdésem és remélem tud valaki válaszolni. Adott egy alap csont. Ennek a pontját hogyan tudom megváltoztatni? A sima Affect pivot nem jó. Nagyon remélem valaki tudja a választ mert elég fontos lenne. Köszönöm szépen. (Kép mellékelve hogy mire gondolok)

(Animációnál benne van a földben a karakter. gondolom ez a baja. Ezért kellene a megoldás)
“A lavinában is csak hópelyhek vannak”

a csontok helyzetét csak maxban tudod változtatni, és ha jól van csontozva nem kéne a földben lennie
ott más lesz a gond
láttam már témákat ilyenekről, de mivel nekem sose volt ilyen gondom így nem követtem és nem is tudom hogy lehet javítani :\

Igazából ez egy "eredeti csont" betöltve. új animációkon dolgozom és minden jó is. Skill effect, animáció, viszont a modell a földben van. Már rájöttem hogy eényleg azért. A 0pontja amit a képen is jelöl a max a derekánál van. Most azon gondolkodtam hogy leszedek olyan model-t ami "után gyártott" annál lehet jó helyen van a pont. Ezért kéne nekem csak ez. Bár szerintem lehet nem is módosítható mivel gondolom így exportálta a kóreai manus anno :D

2015-03-18, 16:37:49 #3 Utolsó szerkesztés: 2015-03-18, 16:59:46 Szerző: [MOD]Step
azért azért a derekánál jelöli mert minden csont ki van jelölve és a "középpontba" helyezi a mozgató nyilakat, maxban is így van
mellesleg én is dolgoztam/om eredeti csontokkal és semmi bajom velük, azóta is azokat használom és egyik sincs a föld alatt, valamit te rontassz el

amúgy módosítható, de azoknak a helyét a modell tárolja nem az animáció
régebben megcsináltam a "szerkeszthető" csontvázat

bár nem tudom, te hogy használod őket

eredeti csontal megcisnálom az animációt és kimentem. Ugyan ott mutatja WE-ben is. A derekánál. Biztosan én csinálok valamit rosszul mert nem jó helyen van, de nem tudom jelenleg hogyan érhetem el hogy a "földön" álljon. :S

Megvan. Grannyban az animation fülön kivettem a pipákat és most tökéletes. :D nagyon hálás vagyok a válaszért és hogy próbáltál segíteni. Adom a + ot és leköteleztél. Hátha valakinek segít majd a téma még. Zártam! :)