Telefon(?)

Indította Crayton, 2015-01-20, 21:09:38

2015-01-20, 21:09:38 Utolsó szerkesztés: 2015-01-20, 21:12:16 Szerző: Crayton
Szép estét!

Hamarosan új telefont szeretnék venni, a mostani eléggé megöregedett már. Mindenféleképpen androidosat szeretnék, ami 1-2 év múlva sem vesztene sokat a tudásából.

Ha megéri az árát, körülbelül 100-120 ezret szánnék rá.

Amiket eddig nézegettem:
- LG G3
- LG G2
- Samsung Galaxy Note 3
- Samsung Galaxy Alpha
- Samsung Galaxy S4
- Samsung Galaxy S5
- Nexus 5
- Nexus 4

Van(nak) még jó Xiaomi, Lenovo készülék(ek) is, de nem volt még ezzekkel a gyártókkal dolgom egyáltalán.

Akinek van tapasztalata, vagy tudna ajánlani mást, szívesen várom.

Szia!

Te jó isten! xDDD
körülbelül 100-120 ezret szánnék rá.

Attól függ, mire akarod használni.

Egyébként 2 év múlva biztos, annyival jobb telefonok lesznek, hogy rákényszerülj arra, hogy vegyél újat, de persze kinek-mi az elavult. :)

2015-01-23, 15:35:35 #2 Utolsó szerkesztés: 2015-01-23, 15:40:57 Szerző: TheSLZ
Ugye az Android a Google-é, így értelemszerűen a Nexus család a legjobb. Persze az újak. Ezek vannak legjobban optimalizálva, és ezek kapják meg leghamarabb a frissítéseket is, pl S5 még 4.4.2-n stagnál, addig már a Nexus 5 hónapok óta 5.0-n fut.
Van már Nexus 6 is, bár 6 colos képernyő már nagy szerintem, de amúgy nem nagyon tér el a Nexus 5 tudásától.

Persze lehet "menőbb" vagy egy S5-el a divatbu.. haverok között, de aki csak divatból vesz telefont az már eleve rossz :)

Én akkor is samsungot mondok, már nagyon régóta, csak samsungot veszek és én megvagyok vele ölégedve'! :)
De a te döntésed megnézed ár/érték arányba melyik jobb és azt veszed meg! :D

Bár a lenovokról azt halottam piszkosulmocskosulnemkicsitdenagyondurván erősek, bár nem tudom mennyire igaz :D
"Yolo! Avagy Carpe Diem hülyéknek. Vágy amit akartok."

Szia.

Hát én a felsoroltak közül egyértelműen G3-at vennék (igazából akarok is, csak az autó most nagyobb prioritású), tapiztam már sokat és nagyon tetszik. A vékony szegélyek miatt nem érzed olyan nagynak, a 2k-s kijelző ugye magáért beszél. És a nexushoz hasonlóan már lollipop-ra frissíthető.
.Good Luck No.7 & No.5 
#ripalgo

2015-01-23, 15:49:27 #5 Utolsó szerkesztés: 2015-01-23, 15:51:57 Szerző: TheSLZ
AndroidGuy, Ár-érték arányban mindig is a Nexusok voltak első helyen, bár ma talán már a Xiaomi. De az ugye nálla nem játszik.
Amúgy a sorrend szerintem:
1. Nexus(5)
2. Lg(G3)
3. Samsung(Galaxy S5)

Nexus 5 mindenképp, mivel az már rég az 5.0 frissítéssel fut. Az S5-öt meg jóval drágábban kapod meg mint a nexus 5-öt... G3-at meg azért ne vegyél mivel a kijelzője 2k-s így semmivel nem tud többet mint a G2 kivéve kamera és kijelző szempontjából...