Okostelefon, maximum 40 ezerért?

Indította Kolbi, 2015-01-06, 16:06:39

Sziasztok!

A kérdésem a következő: Milyen ANDROIDOS okostelefonokat ajánlotok 40ezer ft-ért?

Nem lényeges:
- kamera
- belső tárhely

Ami nem kérdekel:
- Motorola márkájú

- Ha ilyen kevésbé ismert a márka, lehetőleg Snapdragon proci legyen benne (MTK-ról sokat rosszat hallottam)

Legfőképp játékra, netezésre, facebookra használnám. Előre is köszönöm a válaszokat.

Szerintem tegyél még hozzá egy keveset (20k körül), és akkor jobbat tudsz venni. Főként így új évben, lehet dobnak be jobb típusokat (nagyobb Ram és processzor méretűeket), és könnyebb lesz választanod. 60k-val már lehet jobb telefont venni, ami tényleg jó játékra.

Ahogy  @Pisti95 is írta, egy 15-20.000 Ft rádobásával már elég jókat lehet találni.
Én egy ZTE Blade Super-t cseréltem le (Ne vigyetek fesztiválra jó telefont) 8 hónapja egy LG Optimus F6-ra
ami szerintem árkategóriája legjobb telefonja volt, újonnan 67.000 Ft-ért. Ehez most függetlenül is hozzá lehet
jutni 45-55.000 között, és maradéktalanul elégedett leszel vele.

Mellesleg most tervezem lecserélni, de nem elégedetlenség az oka, csupán ennél több időre manapság nem sokan
vesznek telefont. Én már leszűkítettem 2 típusra az esélyeseket, szóval egy gyors véleményt majd elereszthettek.
Szóval iPhone 5s vagy LG G3?
(Nem kéretik offolni emiatt!)
.Good Luck No.7 & No.5 
#ripalgo

Ukley!

Nekem mindkettő volt. Bár sokat számít, hogy nem egy időben (5S természetesen előbb volt).
Namármost az LG F6 4,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik és ha te lecserélnéd egy 5S-re egyszerűen, nem bírnád megszokni a kisebb kijelzőt(tapasztalat). Szebb a képe persze(jobb felbontás miatt) de kisebb. Ha tényleg az S5 és a G3 között vacilálsz, annyit tudnod kell, hogy a G3 árából maximum csak egy 16 GB-os S5-öt tudnál venni. Android után az Iphone-t rendszerét az iOS-t rendkívül zártnak fogod érezni. Megszűnik az android által kialakult szabadság benned. Ok lehet okoskodni az iOS-sal, de nem ugyanaz mint androidon. Amíg megvolt az 5S, úgy kellett rá vigyázni mint egy hímestojásra(nem mintha az LG-re nem kéne csak az Iphone háza rendkívül "kopós" volt. LG G3-nak erőssége a kijelző felbontása (nem egyáltalán nem merült gyorsabban mint más telefonom), és egyben a hátránya is mert a QHD-hoz társított 5'5 hüvelykes kijelző nagynak tűnhet, de ami a legszebb, hogy olyan vékony kávája van, hogy meg se érzi az ember, hogy milyen nagy telefont tart a kezében. Én 1 hónap után vettem meg, voltak rajta akadások de rögtön tölthető volt rá egy szoftverfrissítés ami ezt kiküszöbölte.

Lenne még mit írnom de így is sok lesz a "gyors" válasz :D

Ha választanom kéne, hogy melyik telefont használjam újra akkor a G3 mellett döntenék... :)

Most egy Note 4-et használok(mániám az AMOLED kijelző és csak emiatt cseréltem le a G3-at).

sony xperia m2 mar 48 ezerert viheto

2015-09-17, 19:36:53 #5 Utolsó szerkesztés: 2015-09-17, 19:39:46 Szerző: TheSLZ
Ha ragaszkodsz a 40k határhoz akkor ezeket ajánlom:

LG Leon H320
ENOVO A536
SONY Xperia E4
ASUS Zenfone C
HONOR Holly

(Médián kívül olcsóbban is hozzá tudsz jutni)

Szerk: Ja, hogy ez régi téma ;D