PM szint kijelzés (k)

Indította Illirea, 2014-12-14, 18:30:31

Sziasztok valaki tudna le írást adni ara hogy hogy tudom meg csinálni h privátban ki írja szintjét is ?
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

2014-12-14, 18:49:07 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-12-14, 18:59:05 Szerző: AndroidGuy
Próbáld meg:
uiwhisper.py:
megkeresed:
def SendWhisper(self):

majd látnod kell egy ilyen sort:
chat.AppendWhisper(chat.WHISPER_TYPE_CHAT, self.targetName, player.GetName() + " : " + text)

ezt lecseréled erre:
chat.AppendWhisper(chat.WHISPER_TYPE_CHAT, self.targetName, player.GetName() +" [lv. %s]" % player.GetLevel() +" : " + text)

Lehet, hogy a %s helyett %d kell!
"Yolo! Avagy Carpe Diem hülyéknek. Vágy amit akartok."

Köszönöm válaszod de sajnos nem jó ki probáltam mind  2 vel.
és most ha én írok aszt nem is látom csak másik fél ha ö ír aszt ö se látja csak válaszom

Kép :

2014-12-14, 19:18:49 #3 Utolsó szerkesztés: 2014-12-14, 20:08:05 Szerző: Pisti95
uiwhisper.py

Rákeresel erre:

net.SendWhisperPacket(self.targetName, text)

Csere erre:

net.SendWhisperPacket(self.targetName, "(Lv. " + str(player.GetStatus(player.LEVEL): " + text)

Következőként keress rá erre:

chat.AppendWhisper(chat.WHISPER_TYPE_CHAT, self.targetName, player.GetName() + " : " + text)

Csere erre:

chat.AppendWhisper(chat.WHISPER_TYPE_CHAT, self.targetName, player.GetName() + " (Lv. " + str(player.GetStatus(player.LEVEL) : " + text)

(Javítva)

uiwhisper.py modositotam le írásod szerint erre a kliens be léptetés elöt be zárja magát majd karater cserélő rendszere hivatkozik !

Pedig ahoz hozá se nyultam és modositás elöt hibátlanul ment !

Amit Modositotam : Kép :

Kliens Syser :

2014-12-14, 19:33:35 #5 Utolsó szerkesztés: 2014-12-14, 20:07:12 Szerző: Pisti95
EDIT: Zárójel hiba, feljebb javítva a hiba!

Köszönöm Segitséged ! Mehet Arhivumba ! hát ha lesz szügsége még valakinek rá ! ment a +