videó kártya tuning

Indította Word, 2014-11-05, 11:10:58

Sziasztok szeretnék húzni egy GT610 videó kártyát  kb 25% 30% kal de nem tudom hogyan álljak neki a kártya még nincs egy napos tegnap került be szerelésre a gépembe  minden illesztő program csak a mellékelt lemezről került fel + legfrissebbet töltötte le   (36Hó garancia van rá) anélkül szeretném húzni a kártyát hogy garancia vesztés lenne vagy a kártya idő előtt menne tönkre

Gyártó http://www.asus.com/hu/Graphics_Cards/GT6101GD3L/overview/

húzás kezelő felülete

aki meg tudja mondani kb menyire húzható a kártya az írja meg mit hogyan csináljak soha nem húztam videó kártyát ?

gép adatokat nem írok le hísz korábbi videó kártyás témába le írtam

ellőre is köszönöm további szép napot

2014-11-05, 20:33:21 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-11-05, 20:35:29 Szerző: [GM]Ukley
Szia.

Én a helyedben nem kísérteném a sorsot, főleg nem egy ilyen kártyánál. Az a 30% rettentően sok, ahoz már feszültséget is növelni kell ami egyenesen arányos a hőtermeléssel, ergo kevés lesz az a hűtés nagyon, arról nem is beszélve hogy amint feszültséget növelsz lemondhatsz a garanciáról. Az ugye tényszerű hogy az élettartam is jelentősen csökkenni fog. Órajelet próbáld állítgatni nagyon óvatosan a programmal, feszt ne adj neki mert lehet hogy ahoz már kevés lesz a PCI-E port által átvitt árammennyiség, kieg. PCI-E tápcsati meg ugye nincs ezen a kártyán. Nameg persze függ az alaplaptól is.

Szóval szerintem nemkéne, de ha sikerül látni szeretném az eredményt.

Edit: Illetve még annyi, hogy valószinüleg az Asus nem hasraütés szerűen gondolta úgy hogy 810 fölé nem kéne vinni azt a mag órajelet.
.Good Luck No.7 & No.5 
#ripalgo

30% az csak max határ adig nem húznám a kártyát