tesztelhető készülékek

Indította Edvinnyo, 2014-10-12, 16:02:48

Sziasztok!
Van lehetőség olyanra, hogy egy xy okostelefont vagy tabletet megkapok mondjuk 1 hétre tesztelni?

Tudtom szerint ilyen nincs, hanem olyan van néhány boltba hogy xy napig napig vissza adják a pénzed a telefonért ha neked nem tetszik... vagy valami ilyesmit hallottam...

Magyar boltba én még olyat se láttam h visszaadják a pénzt ha nem tetszik  :D

Amúgy bemész egy Media Markt-ba, ott lesznek kint telók amiket meg lehet nézni, kinézel előre mondjuk 5-öt, és rászánsz 30-60percet h végignézegesd őket.

Én is a Media Markt-ot ajánlanám.

Bár, a telefonoknál és a tableteknél lekódolják a Beállításokat, ott nem tudsz semmit nézni, illetve (3 üzletből 3-ban így vettem észre) wifit sem lehet használni netezésre.
Csak az alap alkalmazások vannak rajta (általában max plusz 2 alkalmazás, az egyik az Angry Birds szokott lenni). 15 perc alatt már ki lehet ismerni egy telefont szerintem.

Ha alapból egy gyári hibás készüléket fogsz ki és vissza viszed 1 hét múlva garanciával, az felfogható "tesztelésnek"?! :D Én sem tudok ilyen lehetőségről.
Szép idÅ'k voltak...

Ilyen fajta módon már volt kezembe nem is egy készülék, de azokkal az a baj, hogy például amit nagyon szerettem volna kipróbálni, az nem volt "aktív". Meg hát így a teljesítményt sem nagyon lehet kipróbálni, avagy nem tudom kihozni belőle a max-ot, mert meg van kötve a tenyerem. :/

Máshogy nem igazán lehet...

Ja, néhány kivan kapcsolva, de amúgy vissza tudod kapcsolni. Csak a sok troll kapcsolja ki..
Persze ha valaki le képernyőzárazza kóddal, akkor igen, azt nem tudod megnézni.
Media Marktba olyan minden 10. telót valaki lezárazta, unatkoznak..

Amúgy szolgáltatótól ne vegyél, én megjártam, képernyőhibás az Xperia M2-m és a T-Mobile szervíz azt mondta garanciálisan nem csinálják meg, mert a működést nem befolyásolja, csak szépséghiba, a tömeggyártás miatt.  >:(

Esetleg legyél újságíró, és alapíts egy mobilarena féle oldalt, vagy kezd el egy olyan oldalnál dolgozni, és akkor tesztelheted a telefonokat.

Esetleg állj be a 444-hez, elvégre ha botost-t felvették akkor akárkit felvesznek...

IdézAmúgy szolgáltatótól ne vegyél, én megjártam, képernyőhibás az Xperia M2-m és a T-Mobile szervíz azt mondta garanciálisan nem csinálják meg, mert a működést nem befolyásolja, csak szépséghiba, a tömeggyártás miatt. 
Ezt észben tartom. :) Köszönöm!

KicsiiGyerek98

Ez kicsit neccesebb. :D

-------------------------------

Pedig elég jó cucc lenne, pl megnézni mit tud a csúcskategóriás gamer tablet (nvidia shield vagy épp egy Razer Edge)