.

Indította TheSLZ, 2014-10-06, 16:00:54

.
2014-10-06, 16:00:54 Utolsó szerkesztés: 2016-01-03, 15:44:23 Szerző: TheSLZ
.

Több mint valószínű, hogy biztonsági réssel rendelkezik, mivel eddig olyan romokat találtam Samsung Galaxy Mini-mhez (2.3.5-ös android verzión), amihez a telefon bios rendszerében kellett kicsomagolnom a rar fájlt, és installálni.
Örülj neki, hogy van ilyen rés, mert anélkül nehezebb dolgod lenne, így pikk-pakk megoldottad. :D

2014-10-13, 19:12:56 #2 Utolsó szerkesztés: 2014-10-13, 19:18:23 Szerző: TheSLZ
Időközben utánanéztem, nem az android verzió számít, a kernelben van a 'hiba', minden Július 3 előtti kernellel szerelt telón van rés, ki lehet így rootolni.

Igen van...
Viszont ha mindent vissza raksz gyárira... úgy h nem feltűnő szóval pl a recovery-t is akkor tulajdonképpen nem tudják bizonyítani hogy volt-e másik rom rajta vagy rootolva volt szóval azután nyugodtan viheted garanciáztatni ha probléma van vele...!
én azt csináltam annó mindig zte skate-mmal... pl hangszórója kezdett meghalni a gari lejárata előtt pár nappal azt hiszem 3-4 nappal be adtam a gyári rommal és recovery-vel garanciáztatni... megnézték h tényleg rossz-e a hangszórója (recseg stb) és kicserélték :D szóval ha a szolgáltatónak nem mondod h cseréled... stb akkor veheted úgy is hogy van rajta garancia... elnézést kérek ha sok a helyes írási hiba... siettem :D

Edit:

Pl ZTE SKATE-t könnyű volt roomoltatni/rootoltani...
rootolásnál a su user fájlt kellett leszedni márketről és kényeszíríteni h menjen... azt ennyi volt a root :D

Telefon rootoláshoz két dolog kell fökép :

/sbin/su
/sbin/busybox

ezt rakja fel igyis ugyis :)

Hát körülbelül :D
Meg még nem árt mellé fel tenni egy Terminál appot...:D