Tőr Vs Gyógy? :D

Indította Wexox, 2014-09-29, 23:36:33

2014-09-29, 23:36:33 Utolsó szerkesztés: 2014-10-01, 17:04:52 Szerző: [MOD]Niix
Na szóval jelen pillanatba mind2-re van 32d-m külön ,de ilyen 5/3-5/3.5-5/4 szettek viszont 1ikre akarok egy rendeset csak nem tudom eldönteni.. Mind2 tudom használni szeretem stb stb.. De most új ékszerekkel vértekkel fegyverekkel +csontokkal harmatokkal lötyökkel melyik a jobb a másik 7kaszt ellen azaz ki öl meg többet..

Indokot is ha lehet!!
;)

2014-09-30, 13:38:11 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-09-30, 13:52:40 Szerző: Derick
Ha így nézed ahogy leírtad és tudod kezelni mind a kettőt akkor mindenképp tőr.Magyarázat egyszerű:gyógy mágia kaszt és fullban nem sok sebzése van főleg ha van új karosod és rubin fülesed(csak mágia kasztra) ellene.Fullban tőrrel jó szettekkel és jó kezeléssel bármelyik kasztot ellehet verni.Fullban szerintem tőrt 1 kaszt se veri el.Gyóggyal full fullban Bm-et,sárkány sámit vered el max.(esetleg még ijjászt de arra se vennék mérget)Többi kaszt simán elveri gyógyot.
„Aki valóban öngyilkos lesz, az nem jelenti be, csak szép csendben megteszi.”

Én nem ismerem a DD-t, ezért a gyógyra szavaztam. Bár így belegondolva a tőrre kellett volna. Ha sok a mágia def, és a fegyvereknek is kicsi a támadó értéke (1000 alatti) akkor a sámán / sura általában kiesik, mert gyengék például a mentákkal szemben.

Szóval, vedd úgy, hogy eddig 2 szavazat van a tőrön és 0 a gyógyon.. ;D 
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Hát igen főleg,hogy van 20% mágia harmat +10% víz,itemdef meg defkaros elégge elveszik a sebzés :D
„Aki valóban öngyilkos lesz, az nem jelenti be, csak szép csendben megteszi.”