Sony vs Iphone

Indította Deadly2000, 2014-08-10, 20:56:13

2014-08-10, 20:56:13 Utolsó szerkesztés: 2014-08-10, 20:58:18 Szerző: Deadly2000
Melyik ?

Melyikből melyik?:)
Mert pl. egy xperia miro rosszabb mint egy iphone 5s:'D
â"¼ Respect for the successful restoration of the email!√ â"¼

No meg mire akarod használni? :)

Annyit mondok , hogy androidot dobd a kukába ! És akkor még finoman fogalmaztam....
Lassan 1 éve lesz meg iphone 5S telóm , hát még egyszer sem volt vele semmi problémám , egyszer nem fagyott le , egyszer nem lassúlt be pedig tele van appokkal, míg az 1 éves samsung S3 telefonom folyamatosan belassúlt és lefagyott , úgy , hogy nem volt telepakolva semmi appal !

Véleményem az androidrol : egy kalap szar ! És akkor finoman fogalmaztam ! :D

Na akkor most támadhatnak a buta android pártiak ! :D xD

Nos igen, sajnos az android nagyon igényli a karbantartást, viszont néha még az sem segít. Én személy szerint azért nem használok iphon-t, mert drága + nem ér annyit. Ezért sem mindegy mire akarod használni.

Jól írták előttem, az android karbantartást igényel, az Iphone-t meg az idiótáknak találták ki ugyan úgy, mint minden apple terméket, ( ne fosd össze magad kedves olvasó, az amerikai férgekre gondolok ) mert nem nagyon kell vele foglalkozni.

2014-08-10, 22:46:50 #6 Utolsó szerkesztés: 2014-08-10, 22:49:54 Szerző: IMPOSSIBLE
Azért az kicsit erős , hogy idiótáknak találták ki! :D
A legstabilabb,legbiztonságosabb,legmegbízhatóbb operációs rendszerről beszélsz ! :D :D

Valaki értesse meg vele amit leírtam.

Idézetet írta: Achilles Dátum 2014-08-10, 22:37:43
( ne fosd össze magad kedves olvasó, az amerikai férgekre gondolok ) mert nem nagyon kell vele foglalkozni.

Nekem a Sony xPeria Z telefonommal semmi problémám nem volt, iPhone nekem nem jön be nem tudom miért.

Én megértettem, sőt ki is emeltem pirossal hogy kire / kikre értetted a mondandódat. :P

Az iPhone egy gyors és nagyon egyszerűen kezelhető kütyü. Előnye a felhasználóbaráti kezelőfelület és gyorsasága (ezt a bika processzorának és hatalmas memóriájának köszönheti). Talán nem nagy dolog, de számomra nagyon kellemes meglepetés volt a hangerőszabályozó. Az iPhone amerikai elvek szerint telepített szoftverének hangerőszabályozó küszöbértéke jóval magasabb, mint az európai szabványnak. A Samsungon 13-as szinten hallgattam zenét a 15-ből és így sem volt túl hangos, feljebb tekeréssel pedig már egyenesen torzult a hang. Az iPhone-on viszont a feléig bírtam csak feltekerni, afelett már egyenesen fájt a fülem, a hangminőség viszont maradt kifogástalan. Hátránya, hogy (számomra) nagyon le volt butítva, hiányoltam a lehetőségeket, amiket egy Androidos készüléken megtaláltam. További hátránya, hogy nehéz átállni az almás dolgokra, nekem legalább is 2-szer kellett ráguglizni, hogy hogyan tehetek rá gépről zenét. Aztán jön a szinkronizálás, az iOS frissítése... Olyan egyszerű volt minden, hogy már bonyolult!

Androidos gyártók közül sem feltétlenül a Sonyt ajánlanám, a kisebb, de legalább annyira ismert cégek gyártják szerintem a legjobb telefonokat, ezek ára mondjuk eléggé borsos is. Jó az Androidban, hogy rengeteg lehetőséget biztosít a felhasználónak és általában jobb a kamerája egy iPhone-nál (típustól függ!). Valamint az Apple által működtetett AppStore fizetős alkalmazásainak nagyrésze ingyenes az Android Play Áruházán. Hátránya, hogy időre lettek tervezve. Két év után számíts arra, hogy lefagy, lelassul a telefonod, rendszeresen viheted majd szervizbe, ahol elmondják, hogy sajnos ez már túl régi és megjavíttatni drágább lenne, mint újat venni. Dehát ilyen időket élünk. Továbbá, az akkumlátora is sokkal gyengébb, mint egy Apple terméknek (megintcsak típustól függ, de általánosságban elmondható, hogy az iPhone akkumlátor tovább bírja ugyanannyi applikáció/ugyanakkora fényerő mellett).

Vagy Apple vagy Xiaomi ;)

Apple: Volt iPodom , erős cucc volt annak ellenére hogy fele annyi rammal , viszont nagyobb képernyőfelbontással működött (iPhone 4 vs iPod 4).

Xiaomi: Kína Apple-ja, eléggé erős cucc, és még OLCSÓ is! Ja, és nem MTK-ra épülnek az új kütyüi.

Idézetet írta: KicsiiGyerek98 Dátum 2014-08-11, 13:53:08
Xiaomi: Kína Apple-ja, eléggé erős cucc, és még OLCSÓ is! Ja, és nem MTK-ra épülnek az új kütyüi.
Ehhez annyit hozzátennék, hogy ha bármi alkatrészed (elsősorban akkumlátorra gondolok) tönkremegy, Japánból rendelj egy passzolót! Meglepődsz, hogy mennyire jó minőségűek és hogy sokszorosára nyúlik a készenléti ideje a kütyünek az eredtihez képest.

"Valamint az Apple által működtetett AppStore fizetős alkalmazásainak nagyrésze ingyenes az Android Play Áruházán. "

Ehhez annyi fűznék hozzá , hogy ami az Android Play Áruházán ingyenes , az az AppStore-ban is ingyenes és ami ott fizetős , az itt is !
Egyedül az iTunesStore-ba fizetős minden , zene fil stb.. (Ugye Androidnál tudtommal nincs külön ilyen alkalmazás,ahol csak zenét,filmet tölthetsz le.)

2014-08-11, 14:29:37 #15 Utolsó szerkesztés: 2014-08-11, 14:32:59 Szerző: Spyke
Lehet azóta megváltoztak a dolgok, de határozottan emlékszem arra, hogy Androidra ingyen leszedtem a Plague játékot, AppStore-ban fizetni kell érte.

Üzenet összefésülés: 2014-08-11, 14:32:59

Direkt megnéztem, Play áruházban még mindig ingyenes, AppStore-ban 0.99$-ért letölthető.

Idézetet írta: Spyke Dátum 2014-08-11, 14:29:37
Lehet azóta megváltoztak a dolgok, de határozottan emlékszem arra, hogy Androidra ingyen leszedtem a Plague játékot, AppStore-ban fizetni kell érte.

Üzenet összefésülés: 2014-08-11, 14:32:59

Direkt megnéztem, Play áruházban még mindig ingyenes, AppStore-ban 0.99$-ért letölthető.

Akkor úgy látszik vannak kivételek ! :D

5 erv egy iPhone-os szemevel, gondolataival. (Ekezetert bocsi, meg mindig nincs magyar billentyuzetem)

Az Android veszelyes dolog. Instabil, es tenyleg szuksege van a karbantartasra, odafigyelesre.
~
Az iOS stabil, teny, hogy kicsit korlatozott, de felhasznalobarat, konnyen kezelheto.
Android - Apple 0-1

Az Androidos telefonok olcsobbak, mint az iPhoneok
~
Az alma dolgok dragak, ez teny.
Android - Apple 1-1

A Play aruhazban olcsobbak a dolgok, mint az App Store-ban, tobb az ingyenes dolog
~
Az App Store, iTunes Store fizetos, vagy freemium
Android - Apple 2-1

Az Android-os telefonok konnyen lesznek virusosak, konnyen lelassulhatnak
~
Az Alma dolgok nem lesznek virusosak.
Android - Apple 2-2

Az Androidos telefonok nem esnek annyira kezre mint az Apple dolgok.
~
Az Apple minosegi, kezre eso, jo telefonokat gyart.
Android - Apple 2-3

Winner: Apple
idegolo vadallat, aki nem ert semmihez.
DE!
van csaladja, baratai, baratnoje ES ELETE!

nem akartam beleszólni mivel nekem nincs bajom egyikkel se (de inkább android)

Veszélyes az android? miért is?

Instabil? Nem tapasztaltam, bár én nem játékokra használom a telefonom.

Vírusos? Hát igen ezért nem kell mindent letölteni rá, illetve van rá vírusirtó is.

Az Apple minosegi, kezre eso, jo telefonokat gyart.

Ez szerintem nem érv illetve inkább személyes érv. Mert én meg a Samsung telefonokat szeretem.

De egy a lényeg így nem lehet dönteni mivel mindenki elfogult az "oldala" mellett!

Ez most olyan vita, mint hogy Linux v. Windows

IdézNa akkor most támadhatnak a buta android pártiak
Gratulálok!  ;D

Bizony, vannak dolgok amelyek az android marketeken ingyenesek míg az ios app storeban fizetősök.
A fejlesztők google playen nem nagyon tudnak eladni fizetős alkalmazásokat, sokkal többre mennek ha ingyenessé teszik esetleg in-app billing-el vagy reklámokkal, míg az app storeban működnek még a fizetős alkalmazások.

Fel lehet hozni érveket, ellenérveket de nem fog egy érv többet érni a másiknál, kivéve akkor, ha neked az számít. Szóval azt kell megtalálnod, hogy neked mi számít. Az ár-érték arány, esetleg az alma a hátulján  :P