Vértnél csak ikon?

Indította Mondyf, 2014-07-30, 22:02:48

Sziasztok!
Egy új vértet szeretnék berakni a kliensbe.. értelem szerűen +0-+9 -ig!
Minden eddig jól alakult,beraktam mindent amit szerintem be kellett volna, nézem hogy működik -e
és a vért ikonja és leírás stb, is bent van, fel is tudom venni csak rajtam nem jelenik meg a textúra!
Ezt hogy tudnám megoldani?
A PC-be kell a .gr2-t rakni vagy hova?

Válaszokat köszi!
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki errÅ'l nem tud, és megvalósítja." Albert Einstein

2014-07-30, 22:24:13 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-07-30, 22:25:56 Szerző: Mr.Joeker
Hali.
A modellt oda rakod,ahova akarod...
Csak értelemszerűen az msm fájlba az az elérés kellesz.
Amúgy meg kétlem,hogy a textúra nem jelenne meg,nem inkább a modell? xd

Köszi szépen a választ!
De jól mondod, a modell nem jelenik meg. Bocsi, rosszul fogalmaztam.
És azt módosítani hol tudom pontosan? Mit kell beleírnom? És hol találom az msm fájlt?
(Írtam privát üzenetet, létszíves olvasd el köszi!)

Köszi!
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki errÅ'l nem tud, és megvalósítja." Albert Einstein

Amennyiben felveszed a vértet és olyan mintha alap karakter ruhába lennél, nincs megírva az msm vagy nem passzol a shapeindex és a value3.

Amennyiben felveszed és eltűnik a karakter, nem találja ott a modellt, ahova az msm mutat.

Köszi mindenkinek!
Az ügyet Mr.Joeker tegnap segített megoldani, a hiba az volt amit TheSLZ leírt.
Köszi szépen mégegyszer!

A témát záróm!