Okos telefon állvány?

Indította KicsiiGyerek98, 2014-07-25, 20:25:52

Sziasztok! Szeretnék venni egy telefon állványt (time-lapse felvételekhez) a telefonomhoz (LG Optimus F6 ~ D505) , eddig ezt néztem ki: http://www.ikiegeszitok.hu/ujdonsagok/1572-okostelefon-allvany.html

Egy kérdésem van, ez jó az én telefonomhoz vagy csak a 3,5 colos iPhonekhoz jó, ugyanis az Optimus F6 4,5 col.

Még nem írtak, és eléggé régen írtam...

Ha a képeket megnézed, a szélesség és a magasság állítható (kihúzható).

"Okostelefon állvány"

Vannak a tiednél nagyobb méretű okostelefonok is. Szerintem úgy próbálták ezt összerakni (legalábbis ez lenne a logikus), hogy mindegyikhez jó legyen, különben mi lenne benne a haszon..

Egyébként fent van egy "Kapcsolat" menüpont, ahol ott egy telefonszám. Ha holnapig nem kapsz megnyugtató választ, fel is tudod őket hívni.
Szép idÅ'k voltak...

Ez egy más változat.
Ennek csak alul-felül van "fogócskája", amiben rugó van. A rugó ereje tartja össze a telefont, hogy ne csússzon ki.
Itt az a kérdés, hogy meddig nyújtható/húzható ki..
Szép idÅ'k voltak...

Olyan + 1 centivel kell számolni, mivel megnéztem iPoddal (ami pontosan akkora mint az iPhone 4/4s) , és akkora az egész mint amostani telefonom képernyője, és a képernyő mellett olyan 2,5-3 milliméterek vannak , szóval az olyan 5-6 milliméter lehet +-ba , hosszúságban meg gondolom mindegy.