Designhez háttér / brush

Indította DeathJack, 2014-07-22, 22:11:18

2014-07-22, 22:11:18 Utolsó szerkesztés: 2014-07-22, 22:20:43 Szerző: DeathJack
Szép jó estét, sziasztok! :)

Elkezdtem foglalkozni egy picit a képszerkesztéssel...Mivel ugye nem jó ha fekete háttérre ráteszek 1-2 karaktert mert akkor csak úgy ilyen nagyon alap lenne.

Szóval kéne nekem szép háttér/hátterek amire rátehetnék szabad módjára karaktereket, logókat. ^^

Esetleg egy olyan is jó hogy mit írjak be kereső szónak.

Próbáltam ezeket:

;Hátterek
;Fejléchez hátterek
;Fejlécalap
;Fejlécalaphoz hátterek
;Képkészítéshez hátterek

Tudom nem a legjobb keresések, de próba meggy <3 :)

Szia.

[spoiler=Egy kis off]Nem a legjobb választás, hogy fekete betűvel írtál ide. Lehet, hogy neked olvasható, mert a világos fórumtémát használod, de nekem, és a többieknek, akik a BlackStorm témát használják, nem látszik alapból. (Igen, tudom, kijelölöm a szöveget és egyből látszik. De mi lenne, ha kijelölés nélkül is látszana? :) )[/spoiler]

Attól is függ, hogy milyen képhez kell háttér (színösszeállítás, stb..)  Esetleg meg is csinálhatod magadnak.

Átállítottam fehérre, remélem jobb. :)

Hát..Több féle képet is szeretnék.. Ugye kerestem Metin2 karaktereket png formátumban..Nem tudom hogy a Metin2-höz milyen színek illenek..Mondjuk szeretem a sötét színeket.

Meg a másik az a DragonBall Z..Ahhoz ilyen világos színek illenek mint pl. narancssárga, citromsárga..

2014-07-22, 22:44:18 #3 Utolsó szerkesztés: 2014-07-22, 22:46:50 Szerző: Roxanne
Nekem még kijelöléssel együtt is szétégeti a szemem ez a betű. Háttérhez nehéz ötletet adni, és ne is inkább azon gondolkodj, hanem válassz egy stílust. Metin2-n belül elég kötött a dolog, mivel egy középkori ázsiai játékról beszélünk, de óvatosan ott is ki lehet bővíteni a határokat.

Csak hogy pár példát felhozzak:

A minimalizmus egyre inkább feltörekvő stílus. Nem kell rögtön a win8 stílust elképzelni, szerintem egy MMO-ban mindenki szörnyet halna tőle, de a minimalizmus nem csak az egyszínű kockákból áll, hanem a letisztult, kevés színt és nem túl sok 3D elemet tartalmazó egyszerű mintákból.

Pl. OneJian csodálatos alkotásai leginkább minimalistának tekinthetőek:

Talán még nehezebb műfaj a fantasy, ahol a képzelet határtalan. Ennek egyik legnagyobb mesterét, King Sorát gondolom nem kell bemutatnom, de azért megteszem:

Persze átlagosabb dolgokban is gondolkozhatsz. Régi hatású legyen, vagy modern? Természettel legyen kapcsolatos, vagy tárgyakkal? Utóbbihoz kapcsolódik egyik kedvenc stílusom is, ami szinte kortalan, a steampunk:

A lehetőségek tárháza végtelen, a választott stílus pedig árasztja magából a jobbnál jobb ötleteket a háttérhez, és a rajta lévő elemek elhelyezkedéséhez. A legtöbb esetben egy landscape-et választok háttérnek, vagy sajátot gyártok Photoshoppal, de ez is leginkább a stílustól függ, hogy melyik passzolna bele. Mindenesetre bármit is választasz, a deviantART anyaggal és tutoriallal is ellát bőven.

Bocsi, ha túl hosszúra sikeredett ;)

Nem volt hosszú egyáltalán. Az utolsó kettő, régies kép nagyon be jön. Photoscape-val kezdtem el foglalkozni. Számomra egyszerű de nagyszerű. Ha azt szeretném hogy később profi szinten készítsek képeket és csináljak belőle üzletet akkor érdemesebb lenne elkezdenem a Photoshoppal foglalkoznom ugye?

De ha nem tudok hátteret csinálni, hol kéne keresgélnem? Mit kéne beírnom a " barátomba" ? :)

Background, wallpaper, pattern, landscape, bármi.
A Photoshop az eddigi legprofesszionálisabb képszerkesztő program, én mindenképpen annak a használatát javasolnám.

Megpróbálok inkább azzal foglalkozni. Nagyon szépen köszönöm a segítségeket!