Windows 8 ról 7-re?

Indította Mondyf, 2014-07-16, 21:22:00

2014-07-16, 21:22:00 Utolsó szerkesztés: 2014-07-16, 21:23:46 Szerző: Mondyf
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy Windows 8 van a laptopomon és hogy tudnám rárakni a 7-et?
újraindításnál hiába nyomkodom F2-t ...valami HP manager jön ki nem a boot menü... !  ???
És ott meg nem tudom,próbáltam F12-vel,de az sem jó!
A windows 7 egy pendrive-on van rajta.. próbáljam meg hogy rárakom DVD-re?... vagy nem tudom.

Válaszokat köszi!
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki errÅ'l nem tud, és megvalósítja." Albert Einstein

En USB rol telepitetem ma fel be kel allitani a biosba hogy usb rol botoljon

2014-07-16, 21:44:20 #2 Utolsó szerkesztés: 2014-07-16, 21:46:05 Szerző: Mondyf
Ööö azt hol tudom?  :o Megköszönném ha leírnád!!!
(  a BIOS menűt sikerült F10-el behoznom!!)
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki errÅ'l nem tud, és megvalósítja." Albert Einstein

Esetleg ESC-pet nyomni mikor bootol ? Nekem akkor kihozza azt az ablakot ahol kiválaszthatom hogy miről bootoljon, igaz nekem Asusom van.

Én pont most raktam fel Windows 7-et mert Windows 8.1 volt rajta..
Ha rajta van a Windows a pendrive-on, akkor újraindítod a gépet, és vagy Delete gombal vagy F2-vel előhozod BIOS-t, és át állítod az elsődleges-re a pendrive-ot. Ha pedig Gyorsboot-olást akarsz akkor F10 asszem. Utána meg ugyanúgy lefut a telepitő. Amúgy hogy raktad rá? Mert nem úgy kell csak rámásolni az .iso fájlt vagy a Windows telepítő fájljait.