tablet "tuning"

Indította Edvinnyo, 2014-06-29, 07:48:19

Sziasztok!
Adott egy MyAudio series 7 708f tablet. Azt szeretném kérdezni, hogy miket csináljak rajta, hogy jobb legyen? :D
Itt gondolok:
-root (nem tudom hogyan kell)
-rom csere vagy mi :D
-esetleg ha újra akarom rakni, akkor elég a gyári visszaállítás?

Ezeket hogyan kell?

Rootoljad az biztos, mivel akkor rá tehetsz CPU Boostereket, vagy letörölheted az előre telepített alkalmazásokat , illetve ha akarod akkor gyári visszaállítás, aztán ROOT.

Köszi!:) Rootolni mindenképp szeretném csak sajnos még nem tudom hogy kell. :( Cpu boostert hol találok rá?

2014-06-29, 08:55:28 #3 Utolsó szerkesztés: 2014-06-29, 09:00:08 Szerző: KicsiiGyerek98
CPU Booster az van Google Playben, de csak ROOTolva megy , és fizetős szóval Black markettal kell leszedni.
Rootra mindjárt rákeresek.

Mobilarénán egyik hozzászóló ezt linkelte ROOT-ra: http://sourceforge.net/projects/androidroot/

Rendben, köszi. :) Ezta programot én is meg találtam, de nem tuti, hogy jó erre a típusra.

Elméletben jónak kell lennie, mert ugye "alap" android van ezeket a tableteken.

Szerintem az UnlockRoot biztosabb megoldás.

Unlock Root mindent ROOT-ol? Mert nekem a régi Vodafone Smart 2-mel nem sikerült, igaz azon kitudja milyen Android volt.

Asszem 2.3 fölött mindent. Csak lehet bootloadert kell nyitni (De más root módszernél is) ez általában 1percbe kerül, google-z rá. De ha unlockroot kirootolja akkor nem kell bl-t nyitni.

Tökèletes! Köszönöm mind kettőtöknek. :-)