Kliens indítási hiba orvosolása? [HELP]

Indította Gonzo, 2014-06-21, 10:57:32

2014-06-21, 10:57:32 Utolsó szerkesztés: 2014-06-21, 11:02:03 Szerző: PaySafeCAR
Sziasztok

Elindítom a klienst rendszergazdaként, majd a játék start opcióra kattintok ---> néhány másodperc elteltével ez a rendszerüzenet fogad:

IdézMetin2Client működése leállt.

Win7-et használok, vírusírtónál kivételek között van az egész Metin mappa, de így sem sikerül..

Ötleteket, javaslatokat várok!

PaySC.
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Nekem is szokott jelentkezni, három dologgal próbálkozom ilyenkor.

• Gép újraindítása
  • Az alatta futó programok bezárása (rejtett ikonok megjelenítésénél egyszerűbb, sok játéknál bezavar)
  • Kliens újra telepítése

• Ha egyik sem működik és mondjuk külön külön próbálkoztál, akkor először indítsd újra a géped, lőj ki minden fölös programot a telepítés előtt (vírusirtókat is szoktam, sose lehet tudni, elég ördögi dolgokra képesek), és utána tedd fel újra a klienst.

Ha működik, akkor fontos (de legalábbis érdemes) azt követően mindig kilőni a fölös programokat, amiket előtte is iktattál, mert akkor ismét megjelenhet ez a hiba, és kezdheted az egészet elölről.
    "A legjobb éppen az, ahová aznap teszem a mércét."
    Draven

Megpróbálom, KÖSZÖNÖM hogy írtál, ment  egy + :)

Ez a legkevesebb. Kíváncsian várom, sikerül-e megoldani, mivel nálam működött, noha elég sokat szenvedtem vele, mire valahogy sikerült kilogikázni. Máshol se nagyon írtak még erről, a fórumon is csak tippeket adtak, de nem igazán volt biztos megoldás rá. Több dolog is okozhatja egyébként, a kérdés csak annyi, nálad is működik-e vagy sem.

Nálam talán az alatta futó alkalmazások egyike okozhatta a problémát. Van olyan játék, nem is egy, ahol ki kell lőni valamelyik programot, mert akadályozza a bökkenőmentes indítást, vagy töröl, blokkol valamit (végleg). Erre annyiból tudtam következtetni, hogy amikor én egy másik Metin szerveren játszottam, akkor mindig kiírta ezt. Eleinte próbálkoztam a javítással, újratelepítéssel és restarttal, de nem volt hatásos egyik sem. Aztán gondoltam egyet (egy másik mmorpg által szerzett tapasztalatomra visszaemlékezve), és amit tudtam, mindent bezártam a "Rejtett ikonok megjelenítése" ikon által megjelenített összes alkalmazást, programot vagy hasonlót. Mindent, amit telepítettem (egy restart és kliens törlés után, természetesen). Úgy kezdtem újrarakni a klienst, hogy a programok már nem futottak, és indításkor sem akadt ezután probléma. Hogy mi volt feltűnő? Hogy másnap, amikor játszani akartam, megint ugyanezt írta ki. Kezdhettem mindent elölről, de biztos vagyok benne, hogy valamelyik program a felelős ezért és éppen ezért javasoltam, hogyha nem akarsz minden nap ezzel pepecselni, akkor kilövöd, még mielőtt patchelsz vagy klienst nyitsz meg. Már amennyiben ez segít az esetedben.
    Draven

Mégegyszer köszönöm az ötleteid/tanácsaid, sajnos azonban nem sikerült megoldanom a problémát.
    Még próbálkozom...

[spoiler]Még mindig leáll a metin2Client, vagy  előugrik egy ' WorldPad' ablakfájl...[/spoiler]

Megpróbáltad ebben a sorrendben:

Törlés > Restart > Rejtett ikonos fájlok bezárása (és egyéb programoké, amik épp futnak) > Újratelepítés ?

Ha így csináltad, akkor sajnos egyelőre nincs több ötletem.
    Draven

Majd holnap megpróbálom így is, mam már nem, pihenek, jóéjt!

Elképzelhető, hogy nem a rendszer, illetve más programok hibájából áll le. Számtalan oka lehet ennek a hibaüzenetnek. Lehetséges, hogy jelen esetben a kliensben kell a probléma okát keresni.

Továbbra sem sikerül(t) megoldani....

Antal: és ott hol keressem a hibát?

Egyéb ötlet/javaslat?

Mint mondtam, számtalan oka lehet. Általában az indító nem kompatibilis valamivel.

Szia!
    Ezzel megy-e? :

Start->számítógép->tulajdonság->speciális rendszerbeállítások
    Teljesítmény-> beállítások->
    adatvégrehajtás megakadályozása: hozzáadod a metin2 indítóját.
    BIN: Crytopp 7.0, Boost 1.67, libjpeg 9c, lz4 1.8.2, cython, DevIL 1.8.0, granny 2.11, VS 2017 - c++17, directx9 (bugmentes) - Kész!

Fl3Dєv:  Köszönöm az ötletet, ment egy +, de nem sikerült, itt a hiba üzenet:

Érdekes, nekem alapból be volt kapcsolva....:D

" A Start Menü keresőjébe írd be, hogy inetcpl.cpl, és nyomj Enter-t. A megjelenő Internet - tulajdonságok (Internet Properties) ablakban menj a Speciális (Advanced) fülre. A Beállítások (Settings) részben keresd meg a Memóriavédelem engedélyezése az online támadások mérséklésére (Enable memory protection to help mitigate online attacks) szöveget, és vedd ki előle a pipát. Ezzel letiltod a DEP-et az Internet Explorer használata közben. Természetesen amennyiben vissza akarod kapcsolni, akkor tegyél pipát a jelölőnégyzetbe."
    BIN: Crytopp 7.0, Boost 1.67, libjpeg 9c, lz4 1.8.2, cython, DevIL 1.8.0, granny 2.11, VS 2017 - c++17, directx9 (bugmentes) - Kész!

Köszi, megpróbálom, de már csak holnap, most megyek pihizni.