GM kodok(k)

Indította metser, 2014-06-13, 09:21:17

Sziasztok

A segítségeteket szeretném kérni
adott 1 szerver file, SA Karakter SA joggal, Eddig minden oké
Van 2 Kliensem, mind 2 a szerverre kötve, 1ik kliensben müködnek a GM kodok Másik kliensben pedig NEM
(Ugyan az a 2 Karakter.) Mitöl lehet ez hol álitom a klienst hogy ott is müködjön?

Ha nem a tárgyakkal van a probléma, akkor még az is lehet, hogy az egyik kliens el sem küldi a szervernek a GM parancsot, ha a neved nem sablonos GM név (Pl. [SA]Admin, [xy]z ).

2014-06-13, 20:36:40 #2 Utolsó szerkesztés: 2014-06-13, 20:40:16 Szerző: Feco
Nem hülyeséget írok, hidd el. Tapasztalat. Ha nem hiszed, próbáld ki. :)
Egyébként most nem tudom megmondani, hogy melyik fájlban, de az egyik .py fájlban, ami a chatért felelős, láttam is ezt pár hete, mikor kerestem valamit. De az pont ezt ellenőrizte, hogy a neved úgy néz-e ki, mint egy GM neve: [ * ]*
De persze kit érdekel, én mindig csak a hülyeséget írom mindenhova, mert unatkozok, igaz?

Úgy van, ahogy Feco mondja. root/uichat.py -t cseréld le, vagy töröld ki belőle ezt a feltételt.
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA

Köszönöm a válaszokat, (amugy a /in /go a, stb alap parancs sem megy) Valószinüleg tényleg az a baj hogy nem [XY]XY a Nevem hanem csak "Wari", Holnap ki is próbálom köszönöm a válaszokat

Idézetet írta: Feco Dátum 2014-06-13, 20:36:40
Nem hülyeséget írok, hidd el. Tapasztalat. Ha nem hiszed, próbáld ki. :)
Egyébként most nem tudom megmondani, hogy melyik fájlban, de az egyik .py fájlban, ami a chatért felelős, láttam is ezt pár hete, mikor kerestem valamit. De az pont ezt ellenőrizte, hogy a neved úgy néz-e ki, mint egy GM neve: [ * ]*
De persze kit érdekel, én mindig csak a hülyeséget írom mindenhova, mert unatkozok, igaz?

Még valami Nem tudod véletlenül melyik az a .py file?

root/uichat.py de ott írták feljebb

Még valamit ha lehet, nem tudjátok az uichat-en belül melyik ez a "parancssor" ami szükséges eme a funkcióhoz hogy egyáltalán ne menjen player-ként egy GM kód sem

Gondolom a __SendChatPacket(self, text, type)-ban van az ellenőrzés.

nagyon szépen köszönöm, megtaláltam és működik. Most már végleg zárom a témát nincs több kérdésem :) köszönöm mindenkinek