Navicat sql berakás hiba (K)

Indította Smilley, 2014-02-06, 10:21:13

2014-02-06, 10:21:13 Utolsó szerkesztés: 2014-05-06, 22:29:06 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok.
Be akarok rakni egy táblázatot naviba, de az sql-t nem engedi . Be húzom de error-t ír.

Szia.
Nem tudom te hogyan akarod berakni, de leírom hogyan kell.
Nyisd meg a navit, csatlakozz a szerverhez, nyisd meg a pláyer adatbázist majd F6 nyomj most előjön a konzol.
most a sql táblát nyisd meg notepad++ -al és ctrl+A ezzel kilyelölöd az egészet majd jobb klikk és másolás.
most vissza a navi konzolhoz ott jobb klikk és bemásolás majd enter.
Nemtudom hogy te így csináltad e. De ha így akkor a sql-al van baj.
Ha segítettem ne sajnáld a + t.

mob_proto.sql-t akarom be rakni

másolj be 1 pár sort és megnézem hogy jó e

Tessék, ezt akarom ki cserélni a mostanival

lefuttatam mind2-őt és semmi bajuk a sql-oknak eggyik nek se mind a 2 szépen lefut

De nekem most bent van 1-azt le akarom cserélni erre.

akkor ha le akarod cserélni töröld a meglévőt így:
navi/player/mob_proto és itt bent ctrl+A törlöd a meglévőt, de mind a 2 oldalt töröld tehát lapozz.
utánna ha kész akkor navi/player F6 és másold be az ujat a konzolba.
Biztonsági mentést csinálj.

Belépsz naviba, klik a player táblára, aztán ugyan ott jobb klik megint a player táblára, be ad egy ablakot ott kiválasztod az Execute.SQL file klik rá, be ad egy ablakot ott tudod  betallózni amit felszeretnél tölteni sql-t jelen esetben a mob_ptroto, amikor ez meg van csak klik a start ra és már tölti is fel, előtte a jelenlegi mob_protot nevez át mondjuk mob_proto_2 nek így van mentésed ha még sem lenne valamiért jó amit feltöltöttél.