Textúra hiba (K)

Indította Pisti95, 2014-02-04, 21:02:12

2014-02-04, 21:02:12 Utolsó szerkesztés: 2014-02-16, 10:58:27 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok!

Azt hiszem, hogy erre sem kapok választ, mint az előző témámra, de azért megpróbálkozok egy segítség kéréssel, hátha valakinek ismerős a problémám.
Nos vannak az alap mobok. Alap mobok alatt értem az (Égi lelkészt) és egyéb DT-s varázslókat belevéve, szellem erdő tündéreit is ide sorolnám, hogy olyan hibám, van, hogy amikor támadnak ezek a mobok rám, akkor bizonyos képességüknél "kockásan" jelenik meg. Sysser-ben látom, hogy log-ol erre a hibára, de egyszerűen nem tudom hol lehet ez a fájl.

kliens:
Sysser.txt

0204 18:50:05794 :: ResourceManager::GetResourcePointer: NOT SUPPORT FILE g:\(ÁÖ)Ŕ̸̹Ł\3d\õŔDZşąý»ç\õŔDZşąý»ç02.psd
0204 18:50:07887 :: CreateFromMemoryFile: Cannot create texture

Értem, hogy a sysser írja, hogy nem tudja betölteni a textúrát, de a kínai jelekből nem értek semmit sem...3d nevezetű mappát már kerestem, de nem találtam sehol sem. Végülis a .psd kiterjesztés a baja, de ha nem találom, nem tudom javítani.
Kliensem egy DD kliens 2.01-es változata, amit átmodoltam.

Előre is köszönöm a segítséget!

Kliens/mobmappája/
Itt vannak a hozzá tartozó cselekvések is.

Kliens/Npc,NPC2, vagy ahová tetted a mobokat/effect
.MSE fájlból megtudod nézni honnan tölti.

Végig néztem a mobok amelyik így reagál, de nem találtam olyat, amelyik rossz lenne...
A sysser egy .psd fájlra reagál, ezért nem tudom hol keressem....megnézem még NPC-ket is, de úgy emlékszem azt már átvizsgáltam.

Idézegy .psd fájlra
Ami nyilván számára nem kezelhető formátum.

Legvégső esetben szerintem teljesen bontsd ki klienst és kerestess benne .psd fájlt.(fájl tartalomban is)

Addig megvan, hogy a modellhez ez van rendelve:     http://kepfeltoltes.hu/140205/02psd-s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nos, de G:\  ilyet nem láttam még...maximum D:\ ... érdekes ez számomra.
Mert a képfájlt nem találja, és ugye nem támagatott fájl kterjesztés....de nem találja a képet értitek?

Szóval ha xml-es bontóval csomagolsz, megtudsz neki adni G-s elérését is, ez nem nagy gond, így meg fogja találni.
Az nagyobb gond hogy a kliens psd-t nem kezel, és ezért "not supported file" nem támogatott fájl.

Gondolom nem kell mondanom h cseréled le a psd-t pl dds-re, akár texture changerrel, csak utána ricky konverterrel menj át rajta.

Úgy sikerült megoldani, hogy a purgatóriumos moboknak is volt tornado.mse-je...ez okozta a hibát, és ugye egy képfájl, ami hiányzott onnan. Így már minden jó, hogy kivettem a kliensből a purgatóriumos mobokat.

Köszönöm mindenki segítségét!

#Zárom