Alvó állapot

Indította LeveliS, 2014-02-03, 17:52:56

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy mikor alvóállapotba rakom a gépet, olyan ~3-5p múlva magától visszakapcsol. Jó lenne erre valami megoldást találni, mivel szükségem lenne az alvóállapot funkcióra, de így eléggé elérhetetlen. =/

Válaszokat előre is köszönöm!
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Szia. Nekem laptopom akkor kapcsolódott vissza ugyanígy alvó állapotból, mikor új egeret kezdtem el használni. Beléptem eszközkezelőbe, megkerestem az egeret, energiagazdálkodás fül, és kivettem a pipát az "Az eszköz felébresztheti a számítógépet" elől. Azóta nekem nem kapcsolódik vissza magától.

Köszi a választ, ki is próbáltam, de sajnos nem működött... =/ Még hamarabb is kapcsol vissza, mint előtte =/

Nekem asztali gépen BIOS-ban 2 állapot között lehet választani, egyiknél a ventik sem mennek (akkor pihen is míg kell) másiknál meg ugyanolyan zajos a gép. Ám hibernálásból(!) néha felébred és elkezd frissítéseket telepíteni, de mivel elsőre nem ad valahol elég áramot a táp, kifagy az egész :)

Szerintem a weakup eventeket nézd át BIOS-ban és kb mindent kapcsolj ki, akkor elvileg csak a power gombra fog ébredni.

Köszi ATAG, majd akkor kutakodok BIOSban kicsit.. :D