myaudio tab

Indította BakeRolls, 2014-01-22, 15:23:21

2014-01-22, 15:23:21 Utolsó szerkesztés: 2014-01-22, 15:32:05 Szerző: BakeRolls
Sziasztok!

Van egy 708f-es márkájú tablett quad-core procival elèggè jó áron. Azt hallottam, hogy myaudio márka trè. Mennyire èrdemes/kockázatos megvenni ezt a tabletet?

Figyelj, ilyen paraméterekkel tényleg nem rossz, és az ára sem sok. Haverom ilyen paraméterekkel 40k-ért vett egy hasonló noname márkájút...még nincs neki vele semmi baja.

Idézhogy myaudio márka trè.

igen és itt a mai tizenévesek fő mozgató rugója :( (ezt nem pont a téma nyitónak szánom csak úgy általánosságban tehát senki se sértődjön meg)

azért mert egy márkának nincs "nagy" neve egy-egy területen még nem biztos hogy az rossz szerintem meg megéri megvenni de mint mindig a döntést neked kell meghozni :D

Ezèrt is vagyok bizonytalan... Sokan mondják, hogy a MA márkás elektronikai dolgok hamar tönkre mennek. Öcsèmnek van MA-s MP-je. Több mint 1 ève meg van ès semmi baja. :)

Üzenet összefésülés: 2014-01-22, 21:46:34

Köszönöm válaszaitokat! :)

Körülbelül 1 éve ismerem a MyAudio-t, de soha rosszat nem hallottam még róla, sőt én is tervezem, hogy veszek majd egyet a közel-távoli jövőben. Jó tudást ad jó áron, szerintem mindenképp.
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Meg vettem a tabot!!!

KÍTŰNŐ :D

Azt kaptam amit szerettem volna. :) A 4 mag csodálatosan duruzsól, FULL grafikán mennek a játékok, nem lassú, nem laggol. Csodálatosan működik! :)

Szerintem semmi gond nincs a MyAudio-val. :) És ennyiért nem hiszem, hogy lehet kapni ilyen tabot máshol!

KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET!