router

Indította djmester, 2014-01-13, 15:56:16

2014-01-13, 15:56:16 Utolsó szerkesztés: 2014-01-13, 16:42:27 Szerző: djmester
Sziasztok

Valakinek nincs valami ötlete miért nem érem el a 192.168.1.1 el a rooter beállítás paneljét?
mert bár  melyik böngészőt használom, csak tölt és nem tölt be semmit.. Viszont minden megy minden gép és még a TV is mert az is netről kapja a vételt.
Tehát nem jövök rá.. 2 napja kb állítottam 1 portot 13070 ről 13000 ra akkor is baszakodott egy kicsit most meg más el sem érem .. tipp? ötlet? :/
Előre is köszönöm

ha tudod az adatokat illetve nagyjából érted a beállítását reseteld majd állíts be mindent újból esetleg nézz körül googlén bocsi más ötletem nincs... Esetleg meg kérdezheted az internet szolgáltatód hogy mi ilyenkor a teendő...
Ha Invitel a bizonyos szolgáltató akkor az utóbbit nem ajánlom mivel csak szenvedés hosszúra nyúló telefon beszélgetések flegmaság stb... hidd el tapasztalat még mindig ezzel kell szenvednem mert nálunk itt ahol élek nem lehet más jelenleg 5mb/s-es van (állításuk szerint ez a legnagyobb de ismerek olyat aki helybéli és 10mb/s-van és ő is inviteles és egy utca választ el minket -.-") tehát most le írtam pár megoldást és egy kis kitérőt ha nem zavar.
google ha nem találsz értelmeset reset ha ehhez nem értesz akkor meg szolgáltató hívása.

1. próbáld meg ki húzni az áramból. utána vársz kb 10 mp-t vissza dugod... és jó lesz valószínűleg (nem veszik el ilyenkor semmi)
csak újra indul... ismimnél be jött...
ha nem akkor reseteled a gombjával hosszú megnyomással...:D

Hatalmas ötlet IPTV mellett baszkeràlni a routert.. pacsi*