Számítógép probléma!

Indította Markito1997, 2014-01-10, 18:36:05

Nem értem miért törölték az első topicomat, vagy csak át lett helyezve nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy nem ütközik a szabályba, mert nem volt benne egy szóval sem, hogy a computer world-ba nem lehet segítséget kérni egymástól, legyen az egy játék. Szóval újra megpróbálkozok vele, és ha lehet ha törlik indokolják is meg, hogy miért.. Szóval szaggat a gépemen a cod2.. A gépem: Proci: AMD Athlon(tm) 2,7GHz dual core, RAM: 2GB DDR2-es, videókártya alaplai 256 mb-os , de nem értem miért szaggat. Eredeti win7 van a gépemen. Előre is köszönöm a válaszokat, és lehetőleg ne töröljék, mert lehet, hogy volt már ilyen és tudnak segíteni.. További szép estét és kellemes hétvégét mindenkinek!:)

A config megfelel a cod2 futtatására, sőt sok is hozzá. Először is megnézném, hogy mikor nem futnak programok a CPU hogy reagál...értem ezalatt, hogy 100%-os kihasználtsághoz közelít e. Lehetséges egy hogy egy vírus szórakozik veled (trójai). Másodszor az is lehet, hogy túl sok program fut a háttérben, amitől nem tud elfutni a játék.

Vírusírtással próbálkozz, ne csak egyel, meg van a CCleaner-ben olyan, hogy "Eszközök"-->"Automatikusan induló programok", itt tudsz egyes dolgokat kikapcsolni, de nézz utána, hogy mit szabad leállítani. Meg akkor egy pucolás sem ártana (töredezettség mentesítés, registry takarítás/töredezettség mentesítés).
Erre én az "Auslogics BoostSpeed" nevű programot ajánlom. "Rendszer tanácsadó" fülnél tudsz kicsit feljavítani a teljesítményen. A töredezettség mentesítője is kényelmes és gyors. Persze crack-eltem rajta, szóval tört sem rossz.
Linket nem adok, mert nem warez fórum.

Köszönöm szépen! 16-30% cpu használat, és 1,5 gb kb. a ram használat a 2gb-ból.

Nekem ez egy nagyon gagyi játéknál fordult elő, aminek szinte semmi gépigénye nem volt. Végül feltettem a videókártya illesztőprogramot és vígan elfutott szaggatás nélkül.

Lehet az lenne a probléma? Már sokan mondták..  NVIDIA GeForce 6150SE Nforce 430, ehhez tudnátok küldeni egy jó drivert? Amúgy a gépet nem rég vettem..

Idézetet írta: Markito1997 Dátum 2014-01-10, 20:17:58

1,5GB ram használat 2 gb-otból az sok nagyon...a Win7 minimum 1GB-ot használ, többit valami más program "szívja" le....valószínű vírusírtó....

Driver:   http://driverscollection.com/_446032350062bd9cc83a9324d3e/Download-NVidia-GeForce-6150SE-nForce-430-VGA-Driver-v.306.97-WHQL-for-Windows-Vista-7-8-free

Nincs vírusírtó a gépemen.. Mit tudok tenni ez ellen? Mármint a háttérben futó felesleges progik ellen?

Írtam, hogy kikapcsolod a CCleaner-ben....meg nem engeded, hogy fusson a tálcán lévő óra/dátum melletti ikonban....

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2014-01-10, 20:47:44
Idézetet írta: Markito1997 Dátum 2014-01-10, 20:17:58

1,5GB ram használat 2 gb-otból az sok nagyon...a Win7 minimum 1GB-ot használ, többit valami más program "szívja" le....valószínű vírusírtó....

Driver:   http://driverscollection.com/_446032350062bd9cc83a9324d3e/Download-NVidia-GeForce-6150SE-nForce-430-VGA-Driver-v.306.97-WHQL-for-Windows-Vista-7-8-free

Ekkora sodrófasàgot se hallottam még... Ember... tàn rosszul értelmezted. 1,5 GB a hasznàlat Windowssal eggyütt. És ez most nem bàntàsnak szàntam. Szerintem is driver egyébként.

2014-01-10, 21:49:48 #9 Utolsó szerkesztés: 2014-01-11, 15:20:16 Szerző: Markito1997
Hiába nem jó leszedtem... feltelepítettem.. Néha még szaggat, de már jobb, még valami egyéb ötlet? Hiába szedtem le és telepítettem fel:( Egy kicsit jobb csak..

Szedj le egy másik fajta cod2-őt, mivel vannak olyanok, amik rosszul vannak megcsinálva, és ezért szaggat.
Nekem is egyszer az nfs valamelyik verziója szaggatott, leszedtem egy másik linkről és semmi szaggatás nem volt.
â"¼ Respect for the successful restoration of the email!√ â"¼

Köszönöm és esetleg honnan lenne a legjobb leszedni? Mármint linket adjatok, köszönöm!:) Haverom azt mondta, hogy ameddig nem veszek egy videó kártyát, addig nem lesz jó. Mert most alaplapi 256 mb-os Nvidia GeForce van.

Remélem nem nyúznak meg ezért engem.
Letöltés: Link
Szerintem az alaplapi videó kártya hibája is lehet.
â"¼ Respect for the successful restoration of the email!√ â"¼

Semmi köze hozzám,annyi az egész,hogy DirectX7-re átálítod az AUTO vagy az X9-et.
Nkem is régi géppel ez volt volt rajt 30-40 fps, régen meg 120-125. Aztán directx7-re állítottam a játékban (auton volt ) és jó lett :)

Nekem már direct X11 van a gépemen, de megpróbálom.

Mivel a cod2 nem támogatja a DirectX 11-et, ezért ajánlatos 7-esre állítani :)
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.

Köszönöm! Megoldottam, már nem szaggat!:))

Igen :D De még a textúrát is állítottam meg stb.