WP SURAÁT ÉPÍTENÉK HELP

Indította tippmixfun, 2014-01-01, 20:24:17

Sziasztok!:)

Nem rég kezdtem a gamet , és wp surával szeretnék játszani.
De sajnos annyi féle variációt olvastam már hogy nem tudom eldönteni mit tegyek..:/
Elsősorban az érdekelne ha wari elleni szettet építek akkor mien cuccok és mien optokkal kellenek?!
Füles kérdés is vitatott 33-54-es...De hangsúlyozom wari ellen szeretnék egy szép szettet építeni!

Ezért kérem hogy aki nagyon ért hozzá és tapasztalt is Wp sura építésében az ossza meg velem a véleményét , természetesen más hozzászólás is érdekel! :)

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv! Tippmixfun

Triton: 10félember, 10kritikus, 10átható, 8méreg, 20varázs
King1: 2000tp, 15kard, 20varázs, 15 esély visszaverésre, 50támadó
King2: 2000tp, 15kétkezes, 20varázs, 15 esély visszaverésre, 50támadó
Pajzs: 10félember, ájulás, 12int, 15kivédés (5.-nek mindenki mást mond, lehet erő-dex-vit)
Ébenfa füles: 10félember, 15kard, 15kétkezes, 5méreg ellenállás, 20mozgási
54-es karos: 2000tp, 10félember, 10átható, 10tpveszteség (egyesek szerint ez csak pvm-re jó)
54-es nyakas1: 2000tp, 10krit, 15kard, 30tpreg, 8ájulás
54-es nyakas2: 2000tp, 10krit, 15kétkezes, 30tpreg, 8ájulás
Quilin1: 2000tp, 10krit, 15kard, 8támadóseb, 8ájulás
Quilin2: 2000tp, 10krit, 15kétkezes, 8támadóseb, 8ájulás
Sisak: amelyikben van +9-en 10% esély kivédésre: 10félember, 8támadóseb, 8mérgezés, 30tpreg

Érdemes emellé egy full intes szettet is készíteni.
Minden cuccnál 6-7be +5int, emellett pajzsba-fegyverbe +12int; 38-as nyaklánccal és 54-es fülessel.
Ez a szett van előszőr rajtad, benyomod Elvarázsolt pengét, majd átcseréled az egész szettet úgy, hogy a penge ne tűnjön el, így megmarad a támadó értéke.
Szép idÅ'k voltak...

Szia,

Bevallom, nem olvastam el Couthbert elrendezését (akivel mellesleg nem 1 pvp szerveren játszottam együtt, de ezügyben már kapott tőlem PM -et.. :D), de leírom úgy, ahogy én szoktam, lehet, valamiben különbözik.

Vért: King: TP, karddef, varázsseb, támadóérték, visszaverés
Vért2: King: TP, kétkezesdef, varázsseb, támadóérték, visszaverés
Kard: Triton/Sirius (nem tudom, itt hogy hívják. :D): INT, duplafélember, varázsseb, krit, átható... a félemberen és az áthatón kívül valamelyik helyére mehet mérgezés esetleg, de ha sapiban van, én nem tartom szükségesnek.
Pajzs: Sólyom: Immun, INT, félember, kivédés, vit/dex/erő (én VIT -et vagy DEX -t rakok bele általában.)
Füles: Ébenfa(mindenképp! NEM 54-es füles): Karddef, kétkezesdef, félember, mozgási, -
Nyakas: Mennyei könny: TP, karddef, krit, TP reg, ájulás
Nyakas2: Mennyei könny: TP, kétkezesdef, krit, TP reg, ájulás
Cipő: Quilin: TP, karddef, krit, ájulás, támadóseb
Cipő2: Quilin: TP, kétkezesdef, krit, ájulás, támadóseb
Sapka: 60 -as sisak: félember, mérgezés, TP reg, támadóseb, -

Természetesen mindből a max érték.

PlayHard2 | Renegade | Shinshoo
I'm back again . . .