Telefon vásárlás

Indította Cruyse, 2013-12-11, 21:20:10

Üdv!

A téma címe is utal rá, hogy telefont szeretnék venni. Jelenleg HTC Desire 500 és Sony Xperia L között gondolkozok, ha esetleg valaki meg tudná mondani, hogy melyik jobb, melyiket érdemesebb megvenni esetleg ugyan ilyen árkategóriában van-e jobb azt megköszönném.
#1 ninja,#1 3k+ multi glad priest, #1 rmp, #1 challenger im comin'
Y U CANT NERF SKILLZ

nem vagyok túl nagy sonys vagy htc-s de szerintem kb egy szinten van a kettő ami viszont lényegesebb hogy a htc-n van beats audio ami nagyon jó zenehalgátasnál és tényleg sokat javít a hangzáson:D
meg azért ha megnézed a htc be van Quad-core 1,2 GHz Cortex-A5 (magyarul 4 magos) míg az L csak 2x1ghz
szóval teljesítményben is lepipázná választanom kéne mindenképp a htc lenne sokall jobb:)

HTC-nél akku teljesítmény rosszabb mint a sony-nál de a sony-nál a kamera rosszabb.

mivel a sonyba 2x1ghz van a htc be meg 4x1.2ghz ezért szép hogy gyorsabban merül de viszont az 100% hogy a teljesítménye a htc nek 3x akkora..:)

köszi a gyors válaszokat. kb ugyan ilyen árkategóriában van jobb? mellesleg én is a htc fele húztam inkább, de azért gondoltam megkérdezem
Y U CANT NERF SKILLZ

Én még talán a Nokia Lumia 800-at tudnám ajánlani
- 16gb(nem bővíthető) belsó memória
- 1 magos(itt eléggé gyengének lehet mondani, de gyors) 1,4 Ghz proci
- 8mp kamera
- 3.7 inch
- Windows Phone 7.8 OS

Új ára (T-mobile) domino feltöltő kártyás előfizetéssel: 63.000 Ft (Ez vicces, mert én nyáron 53.000 Ft-ért vettem T-mobilnál... xd)

Vagy egy használt Iphone 4/4S.(Iphone 4 ~40.000 Ft(osztálytársam 2 napja vette ennyiért, kifogástalan állapotban), 4S ~66.000 Ft <--- Kecskeméten egy ilyen használt mobilos cuccosnál annyiért adták, full újszerű állapotban.)

Persze nem tudom, hogy hogy viszonyulsz a Windows Phone OS és az iOS-hez. ^^
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Idézetet írta: LeveliS Dátum 2013-12-12, 16:45:56
Én még talán a Nokia Lumia 800-at tudnám ajánlani

Ehhez csak annyit, hogy 800-ast ne vegyél. Akkor inkább 720, vagy 820.
Szép idÅ'k voltak...

..Persze nem tudom, hogy hogy viszonyulsz a Windows Phone OS és az iOS-hez."
mondjuk úgy nem igazán a barátom xd ahogy elnézem marad a htc, de azért még várok vele picit
Y U CANT NERF SKILLZ