Nyílt forráskódú CRC patcher

Indította [VIP]Disco, 2013-11-23, 19:11:13

2013-11-23, 19:11:13 Utolsó szerkesztés: 2014-06-18, 23:55:48 Szerző: [VIP]Disco
2014.06.18 - Teljesen újraírtam a forrást

Mi változott az előző verzióhoz képest?
Röviden és tömören, minden. Fényévekkel gyorsabb lett a patcher, a kódja pedig sokkal átláthatóbb és könnyebben értelmezhetőbb. A teljes haladás folyamatjelző most már nem ugrik nagyokat, mert a fájlok méretéből számolja a haladást.

Milyen Visual Studio-ra van szükségem, mivel tudom megnyitni a projektet?
Én 2013-ast használok, de 2012 és valószínűleg 2010-ben is meg lehet nyitni.

Hogyan tudom megcsinálni a listát a patcherhez?
A forrásban benne van egy listázó is.

Mi az a CRC?
Teljes nevén Cyclic redundancy check, itt olvashatsz róla bővebben is.

Bele szeretnék rakni egy funkciót amire szükségem van, de nem tudom, hogy hogyan kell. Mit tegyek?
Nyiss egy témát arról, hogy mit szeretnél belerakni és megírom neked.

Hogyan tudom működésre bírni a patchert?
1. Írd át a ServerURL változó tartalmát a Globals.cs-ben a te szervered elérhetőségére
2. Fordítsd le a projektet
3. Készítsd el a listát a forrásban megtalálható listázóval (Példa, hogy hogyan néz ki a lista)
4. Töltsd fel a fájlokat a szerveredre (Példa, hogy hogyan néz ki a könyvtárszerkezet)

Letöltés:
MEGA.CO.NZ

Üdvözlettel,
Disco

Bár nem szabad bumpolni a témákat, de remélem ez most megbocsátható lesz.

A tegnapi nap folyamán teljesen újraírtam a forrást, most már sokkal átláthatóbb és gyorsabban értelmezhető minden egyes sor, a patcher teljesítménye is jelentősen nőtt. A teljes haladás folyamatjelzőt is átírtam, most már a fájlok méretéből számolja ki a jelenlegi helyzetét. Akinek bármi problémája van vele az nyugodtan írjon privátot, segíteni fogok.