Franzi object mappa(k)

Indította DragonKILLER, 2013-11-22, 08:07:07

2013-11-22, 08:07:07 Utolsó szerkesztés: 2013-12-04, 22:26:25 Szerző: [MOD]Aceagan
Sziasztok, Franzi szerverfájlt használok, és már teljesen kivagyok azzal, hogy az object mappa tele van mindenféle szeméttel. Nem lehetne valahogy kitörölni az egész object mappát és csak a quest mappába tenni dolgokat????? Ha ki lehet törölni, akkor egy leírást kérek szépen! Köszi!

ha ki is törlöd utána ugyan úgy teli lesz ./qc után, arról nem is beszélve hogy szerintem rengeteg hibát meg több ezer soros syserr-t csinálsz magadnak de ez csak az én véleményem lehet hogy másképp van

Ezion !! Ez hülyeség, ha törlöd az object mappát, hogy rendbe rakd akkor vagy külön le ./qc zod a questeket vagy egyszerüen beírod python make.py és újra csinálja az object mappát csak azokkal a questekkel amit a questlist be írtál, így lehet ki takarítani a sok felesleges kacattól.

Akkor kitörlöm az object mappát. Aztán quest_list-be beírom ami nekem kell quest(ek) és ezeket le ./qc-zom?
Így újra teszi az object mappámat?

Igen, de akkor minden egyes questet külön le kell ./qc ni vagy beírod python make.py és mindet csinálja, de előtte az object mappát nevez át pl : object_old, így lesz mentésed ha mégsem jönne össze.

Köszi szépen! :) Megpróbálom :)