uj mobok berakása(k)

Indította isolator05, 2013-11-20, 10:15:42

2013-11-20, 10:15:42 Utolsó szerkesztés: 2013-12-14, 22:35:48 Szerző: [MOD]Aceagan
Üdv
Ma éppen az lenne a gondom hogy uj mobokat szeretnék berakni amiket epvp-n találtam.
A gondom az hogy nem tudom hogyan kell hozzá csinálni mob_protot a szerver oldalon. 34083-as game fájlom van és megírni a mob_proto/names.txt-t elég nehéz pláne ha nem tudom hogy mi mi.
Van esetleg valami program rá hogy 1 mob_protot készítsek? Vagy valaki leírná hogy hogy mit hogyan csináljak?
Mert az nem elég hogy átkonvertálom a klienst proto/namesra mert még 1 csomó adat nincs meg hozzá.
Előre is köszi.
Ha segítettem ne sajnáld a + t.

Leírom, hogy én hogy szoktam csinálni:

1.) Létrehozok egy üres mob_proto táblát phpMyAdminba, vagy szerver adatbázisba.
2.) Feltöltöm SQL kóddal vagy beírom kézzel az adatokat.
3.) Kijelölök minden oszlopot kivéve a locale_name-t(amiben a mobok/npc-k nevei vannak).
4.) Copy-zom ctrl+c-vel és beillesztem egy szöveges dokumentumba.
4.1) Vigyázz ha az oszlopaid nem úgy vannak elrendezve ahogy a mob_proto.txt-ben az adatok akkor gubanc lesz.
5.) Kész a mob_proto.txt rész.
6.) Kijelölöm a vnum és a locale_name oszlopokat copy-zom majd beillesztem szöveges dokumentumba.
7.) Kész a mob_names.txt rész is.
8.) Beillesztem az elkészült részeket a fájlokba és feltöltöm.
stbstb..

2013-11-20, 12:27:29 #2 Utolsó szerkesztés: 2013-12-14, 22:35:37 Szerző: [MOD]Aceagan
Nagyon szépen köszönöm.
Ha segítettem ne sajnáld a + t.