GM Logó készítés (k)

Indította giyko, 2013-11-12, 11:06:27

2013-11-12, 11:06:27 Utolsó szerkesztés: 2013-12-02, 18:53:47 Szerző: [MOD]Aceagan
Sziasztok az lenne a gondom hogy mikor meg csináljuk a gm logót photoshop-al fehér háttere van a logónak:S
Mit kell tegyünk ahhoz hogy ne legyen a logónak háttere?

van egy opció ami ugye ilyen négyzetes hátteret ad...nem tudom mi az,de ha jól emlékszem akkor attól lesz átlátszó háttér..

Idézetet írta: EgoistD Dátum 2013-11-12, 11:08:00
van egy opció ami ugye ilyen négyzetes hátteret ad...nem tudom mi az,de ha jól emlékszem akkor attól lesz átlátszó háttér..

Pontosan, nem tudom milyen photoshopod van ha angol akkor úgy keresd, hogy transparent. Ha magyar akkor egyértelmű :D

Ha átlátszó háttérre csináltad a képet (File - > New -> Background Contents: Transparent), akkor ha kész a logó, rámész a Select -> Load Selection -> "OK" utána megint Select -> Save Selection a "Name" részhez beírod "Alpha 1" -> "OK" elmented a képet .tga kiterjesztésbe és kész is van egy átlátszó targa fájl :)
A
Save Selection létrehozza neked az Alpha 1-es csatornát abban az esetben ha a Namehez azt írod. ^^

Remélem segítettem.

Üdvözlettel, DrG
â"¼ Respect for the successful restoration of the email!√ â"¼

betennéd a képet úgy hogy ne a facebookra mutasson?
köszöntem.

tessék :D Betü Tipusa Blader Hátért meg nagyon könyü oda szerkeszteni :D
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

jó csak én nem találom a szárnyat

azért annyira nem bonyolult ez hogy fizetni keljen érte:

Idézetet írta: RippeR Dátum 2013-11-12, 12:22:37
Ha átlátszó háttérre csináltad a képet (File - > New -> Background Contents: Transparent), akkor ha kész a logó, rámész a Select -> Load Selection -> "OK" utána megint Select -> Save Selection a "Name" részhez beírod "Alpha 1" -> "OK" elmented a képet .tga kiterjesztésbe és kész is van egy átlátszó targa fájl :)
A
Save Selection létrehozza neked az Alpha 1-es csatornát abban az esetben ha a Namehez azt írod. ^^

Remélem segítettem.

Üdvözlettel, DrG

Köszi szépen :) Mindjárt ki próbáljuk :)

Idézetet írta: Ghost_levente Dátum 2013-11-12, 13:13:47
jó csak én nem találom a szárnyat

Tessék Levente :D
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~