Metin2 Vps

Indította Warrior, 2013-11-06, 14:17:51

Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Találtam az interneten egy Metin2 Vps hostingot ahol eggyértelműen lehet Metin2 szervert bérelni!
legkisseb csomaguk: 1,5Gb ram 2Ghz processzo 16Gb HDD

na de én irtam a hosting ügyfélszolgálatnak megkérdeztem hogy hány magos a proci azt mondta h 2 magos. és hogy elvileg 1,5Gb ram +2GHz proci(2mag) elbír 1-300 embert kb.?! de szerintem ez hülyeség!?

Vagy valóban elbírna 1-300 playert?!

100mb-s net 3 giga rammal birna lagg nélkül 100-200 főt...szerintem

Most beszéltem vele megint és itt a beszélgetés.

6:50G. Ő: Üdvözlöm! Miben tudok segíteni?
16:50 Én: Az lenne a kérdésem hogy a Metin2 Micro (1,5Gbram,2GHz Cpu-al) kb hány főt bír el?!
16:52 ÉN: meg hogy Rózsaszin csekk fizetéssel van-e lehetőség?!
16:53 Ő: a rózsaszín csekk túl drága sztem
16:53 Ő: egyszerűbb bemenni otp-be és KP-ban befizetni
16:54 ÉN: sms-el még drágább?! nekem meg ez 2 lehetőség lenne jó sms vagy rózsaszin csekk
16:54 ő: sms pedig dupla ér
16:55 ÉN: rózsaszin csekk mér lenne túl drága ott az összeget kell fizetni a Szervertől függően+ a feladás vagy mi
16:55 Ő: a feladás legalább 500 Ft
16:57 ÉN: azt kibirom, meg lenne még1 :D lehet item shop-ot is kérni de az hogy működik?! mármint hogy kapok emelt díjas sms számot + szavat ?!
16:58 ÉN: az a Sé feltöltés arra utal gondolom de ott hogyha rendelnek emelt dija sms-el akkor a pénzt hova küldik?!
16:58 ÉN: vagy kinek?!
17:00  ő: az előfizető felhasználhatja a bérleti díj kiegyenlítésére vagy számlájára elutaljuk a jutalékot
17:01 ÉN: és a Metin2 Micro csomag hány játékost bírna el kb? laggmentesen?!(1,5Gb ram+2Ghzproci [2mag] )
17:02 Ő: 2-300
17:03 ÉN de ez gondolom attol is függ hogy mennyire van a szerver meg csinálva mármin arra gondolok hogy új mapok meg stb..vagy az nem befojásolja?
17:04 Ő: nem igazán

Szerintem ezt a játékszerverek.hu-t hanyagold. Mint látod nem is értenek hozzá. Ami elég nagybaj.
Nem számít ha sok az új map? Kicsit el vannak tévedve. Telerakod a szervert új mappokkal akkor 10 embertől is kifagyna. Az adatok alapján lehet elbírna. És függ attól hogy miket változtatsz!

szerintem az ügyfeles azt se tudja miről beszélsz,csak bólogatott.Meg kb szerintem ez az ügyfeles max 16 .
". Ő: a rózsaszín csekk túl drága sztem"
Most komolyan nem mind1,hogy hol fizetem be?
én inkább szerverem.hu-t ajánlom :)

Köszi a válaszokat.

csak az a baj hogy a szerverem.hu -nál Mbit-es internetet biztosítanak.
Egyedül az XXXL csomaghoz adnak 1Gbit -es sávszélességet.

szerverem.net legkisebb csomaghoz is 1gigabit.:)