Mountok berakása, visszadobálás javítása(k)

Indította Fracko89, 2013-11-03, 17:40:27

2013-11-03, 17:40:27 Utolsó szerkesztés: 2013-11-04, 20:51:41 Szerző: [TMOD]Aceagan
Sziasztok.

Abban kérném segítségeteket, hogy hol találok egy mount rendszert, amit lelehet tölteni és működik is???
Mivel Epvp-n hiába keresgéltem sajna nem találtam...

Aki segít annak előre is köszönöm! :)
További szép estét.. 

Hello!

Hogy érted, hogy mount rendszer? Questek kellenek hozzá?? Vagy mountok? Vagy kliens rész?

Arra gondoltam a "mount rendszer" alatt, hogy kliens megvan minden egybe.. Tehát már csak be kelljen tenni szerverbe.. Mivel sehol se találtam olyat, ahol lenne kliens,szerver rész is egybe. Na meg persze quest...

Olyat nem fogsz találni... Ha be is raksz egy netről szedett pl.: mountok.eix/epk-t akkor is bontogatnod kell a root fájlodat bele írni az NPC listbe
XXYY [TAB] MountMappaNeve

És a kliens mob_proto-t is megkell írnod, vagy lemásoltatni egy másikról.

Üzenet összefésülés: 2013-11-03, 18:27:59

Ja igen, és így szinte senki sem írja le. Csak a fájlokat adja a pecséthez, a többi már a te dolgod lenne.

Idéza "mount rendszer" alatt, hogy kliens megvan minden egybe.. Tehát már csak be kelljen tenni szerverbe..

Elvileg kliensbe bent van neki.

Idézetet írta: TheProblem Dátum 2013-11-03, 18:19:10
quest:

http://metin2hungary.net/index.php/topic,164740.msg879694.html#msg879694

A questet beraktam, illetve quest_fuctionsba beleírtam amit kellett.. Szerver item_protoba benne van a mount illetve kliens oldalon is bent van, de ott csak maga a pecsét.. Tehát az a gond, hogy ha mondjuk beírom, hogy /mount_test 71114 akkor nem csinál semmit, tehát nem változik át, hanem megmarad így karakternek, csak ilyen sasszézva fut.. :P

Valaki valami ötlet? Vagy hogy esetleg mi hiányozhat még a kliensből vagy szerverből ahhoz, hogy működjön??

Kliensből hiányoznak a mountok.
â"¼ Respect for the successful restoration of the email!√ â"¼

És azt honnan tudom beszerezni?? Egy linket tudnál nekem adni?

Metin2_hu kliens.. vedd ki belőle, vagy ha nem alap mountokat akarsz akkor meg nézz szét epvp-n.

Idézetet írta: Ken Dátum 2013-11-03, 19:02:10
Metin2_hu kliens.. vedd ki belőle, vagy ha nem alap mountokat akarsz akkor meg nézz szét epvp-n.

Köszi neked és a többieknek is. A dolog ez a részét sikerült így már megoldanom, viszont sajna egy újabb hibába ütköztem, amire ámbár van leírás, de mégsem működik.. :(

Pontosan arról lenne szó, hogy a mountok visszadobálnak. Erre találtam egy leírást, hogy hogyan kéne javítani, viszont hiába javítom, ugyan úgy visszadobál..

Így néz ki jelenleg a run.msa:
ScriptType               MotionData

MotionFileName           "D:\ymir work\npc\dog_god\run.GR2"
MotionDuration           0.666666
Accumulation           0.00 -494.00 0.00

És a walk.msa:
ScriptType               MotionData

MotionFileName           "D:\ymir work\npc\dog_god\walk.GR2"
MotionDuration           0.800000
Accumulation           0.00 -233.244750 0.00

ATAG leírása alapján csináltam meg ezeket a .msa fájlokat.. Leírás: ITT

Továbbá pedig lehet, hogy én értem félre vagy nem tudom, de nem igazán tudtam eddig rájönni, hogy most tulajdonképpen evvel a motlist.txt -vel mit kell kezdeni/csinálni..

Tedd 20150 id fölöttre az id-t (új gamefájl esetén lehet nem muszáj), mob_protokba pedig NEM kell beírni, és így nem dob vissza.

2013-11-04, 18:08:10 #13 Utolsó szerkesztés: 2013-11-04, 19:58:28 Szerző: Fracko89
UI: Megoldva, Ken és a többieknek is köszönöm a segítséget!