Saját kisebb questek kezdőknek.

Indította programok3, 2013-10-17, 11:06:05

2013-10-17, 11:06:05 Utolsó szerkesztés: 2013-10-17, 14:50:45 Szerző: programok3
Üdvözlök mindenkit!
Csináltam egy pár kisebb questet azoknak akik nem értenek annyira a quest iráshoz.
Nos az első quest a "gyuru.quest" random alapú 0-tól 100 esélyig 10 itemet sorsol ki és 1x ronthat.
10db arany rög kell hozzá, irjátok át a tárgyak ID-jét különben lehet hogy nem fog működni.

A második "opciok.quest" Ez bal oldalt meg jelenit egy Opciók tekercset szinttől függetlenül, amire ha rá kattint az ember választhat 2 opció közül: 1 teleportálás 2 raktár megnyitása. Ha a teleportálásra mész ott ismét lessz több funkció: Fő faluk, Fejlődő mapok, Event helyek Értelem szerűen Fő faluk: map1-2-ők, Fejlődő helyeket nem is kell magyaráznom, Event helyek: esküvő map. Arra irjátok át őket amire akarjátok.

Ellnézést az Opciók quest map1-2 teleportosért ki javitottam őket és ráadásul irtam hozzá egy exp nullázót is!

Harmadik "valto.quest" ez a quest egy fórumról van nem én készitettem csak hozzá raktam egy "then" tagot hogy működjön. A lényege ha 2 milliárd yangod van és meg ölsz valamit "bármit" akkor le vonja a yangod és ad cserébe arany rögöket. Akinek nincs diffelve a game file 2 milliárd yang+ ra akkor irja át.

Üdv mindenkinek!